annons

Pinchos är Årets Franchisekedja 2020
Helena Hjertonsson, medlems- och kommunikationsansvarig, Johan Martinsson, vd och Mikael Holmstrand, ordförande Svensk Franchise

Pinchos är Årets Franchisekedja 2020

Pinchos har tilldelats utmärkelsen ”Årets Franchisekedja” 2020 vid den årliga Frannygalan.

Pinchos har tilldelats utmärkelserna ”Årets Franchisekedja” och ”Årets Marknadsförare” vid den årliga Frannygalan.

– Vi har aldrig tidigare haft en sådan bredd på olika verksamheter som i år. Det visar att franchise är en expansionsmodell som är effektiv inom de flesta branscher. Idag omsätter svenska franchiseföretag över 300 miljarder kronor och sysselsätter mer än 150 000 människor, säger Johan Martinsson, vd för Svensk Franchise.

På grund av rådande omständigheter genomfördes Frannygalan digitalt på nätet. Pinchos fick utmärkelserna ”Årets Franchisekedja” och ”Årets Marknadsförare” 2020 med motiveringarna:

”Med stor glädje och eget huvud har denna kedja utvecklats på ett minst sagt fantastiskt sätt. Vår kedja har inte löst alla frågor men verkar möta problem med glatt humör. Deras kunder får själva göra en del av arbetet och de bygger broar mellan generationer. Man har tagit fasta på nyskapande och teknik. Vår vinnare har också visat att man kan bygga och skala upp sin franchiseverksamhet i snabb takt och attrahera företag utanför ”franchisefamiljen” att investera. Vi ser vår vinnare som ett föredöme inom affärsmodellen franchise.”

– Vi är både glada och stolta över att ha fått den här utmärkelsen. Det är ett kvitto på att vår affärsmodell och erbjudande tilltalar både franchisetagare och gäster, säger Jan Wallsin VD Pincho Nation AB.

”Årets vinnare har genom högklassig innovativ kommunikation utvecklat sin digitala marknadsföring. På ett extraordinärt sätt har man modigt lyft ut varumärket långt utanför sina etableringar och höjt sin marknadsföring till en helt ny nivå.”

– Priset är ett kvitto på att vår strategi fungerar. Vi älskar våra gäster och utgår alltid från deras behov i vår kommunikation, säger Håkan Tiderman, Marknadschef Pincho Nation AB.

Mer info om Pinchos finns r.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.