Pinchos är Årets Franchisekedja 2020
Helena Hjertonsson, medlems- och kommunikationsansvarig, Johan Martinsson, vd och Mikael Holmstrand, ordförande Svensk Franchise

Pinchos är Årets Franchisekedja 2020

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Pinchos har tilldelats utmärkelserna ”Årets Franchisekedja” och ”Årets Marknadsförare” vid den årliga Frannygalan.

– Vi har aldrig tidigare haft en sådan bredd på olika verksamheter som i år. Det visar att franchise är en expansionsmodell som är effektiv inom de flesta branscher. Idag omsätter svenska franchiseföretag över 300 miljarder kronor och sysselsätter mer än 150 000 människor, säger Johan Martinsson, vd för Svensk Franchise.

På grund av rådande omständigheter genomfördes Frannygalan digitalt på nätet. Pinchos fick utmärkelserna ”Årets Franchisekedja” och ”Årets Marknadsförare” 2020 med motiveringarna:

”Med stor glädje och eget huvud har denna kedja utvecklats på ett minst sagt fantastiskt sätt. Vår kedja har inte löst alla frågor men verkar möta problem med glatt humör. Deras kunder får själva göra en del av arbetet och de bygger broar mellan generationer. Man har tagit fasta på nyskapande och teknik. Vår vinnare har också visat att man kan bygga och skala upp sin franchiseverksamhet i snabb takt och attrahera företag utanför ”franchisefamiljen” att investera. Vi ser vår vinnare som ett föredöme inom affärsmodellen franchise.”

– Vi är både glada och stolta över att ha fått den här utmärkelsen. Det är ett kvitto på att vår affärsmodell och erbjudande tilltalar både franchisetagare och gäster, säger Jan Wallsin VD Pincho Nation AB.

”Årets vinnare har genom högklassig innovativ kommunikation utvecklat sin digitala marknadsföring. På ett extraordinärt sätt har man modigt lyft ut varumärket långt utanför sina etableringar och höjt sin marknadsföring till en helt ny nivå.”

– Priset är ett kvitto på att vår strategi fungerar. Vi älskar våra gäster och utgår alltid från deras behov i vår kommunikation, säger Håkan Tiderman, Marknadschef Pincho Nation AB.

Mer info om Pinchos finns r.

relaterat

Orkla lanserar chipspåsar med fossilfri plast
Hållbart

Chipspåsar med fossilfri plast

Chipsvarumärket börjar nu gradvis lansera nya påsar gjorda med finsk tallolja, som är en restprodukt från skogsindustrin.

Ludwig Tjörnemo är Årets Kock 2020
Utmärkelser

Ludwig Tjörnemo är Årets Kock 2020

Finalen i Årets Kock 2020 avgjordes förra veckan på Annexet i Stockholm. Efter en rafflande final vann Ludwig Tjörnemo och är ny svensk mästare i professionell matlagning.

Årets Kock 2020 blir ett digitalt event under flera dagar med final 17 september
Utmärkelser

Årets Kock livesänds via TV4-Gruppen

Finalen i Årets Kock, där 8 kockar gör upp om titeln Årets Kock 2020 hålls den 17 september och blir som tidigare kommunicerat ett digitalt event i år.

Nya krögare tar över med eld och rök
Restaurang

Nya krögare tar över med eld och rök

När nya fjälldestinationen nu går mot sin andra säsong är det med nya smaker. Nu är det klart att krögartrion David Gard, Daniel Karlström och Albin Roos Hansson kommer att ta över anläggningens restaurang.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.