Jägermeister lanserar svensk webbshop och exklusivt samarbete med Graffitisthlm

Örtlikör lanserar webbshop och samarbeten

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Först ut är den stockholmsbaserade konstnärsduon Graffitisthlm som fått fria händer att utforska varumärkets värld på tio stycken Tap Machines.

När Jägermeister öppnade en svensk webbshop presenterades också det första av flera limiterade samarbeten. Först ut är konstnärsduon Graffitisthlm som består av Lasse ”Kaos” Hjertstedt och Calle ”Klive” Winblad. Duon har valt att utforska begrepp som struktur, kaos och den ultimata utekvällen. Inspirationen har sedan blandats med deras respektive karaktäristiska stilar och en mix av tekniker med sprayfärg, pennor och penslar. Samarbetet resulterar i tio stycken unika handmålade Tap Machines som släpptes till försäljning i webbshopen den 11 juni.

– Det känns superkul att äntligen öppna en webbshop för våra fans och konsumenter. Samarbetet med Graffitisthlm är en klockren start och snart presenterar vi fler spännande co-labs. Kaos och Klive fick fria händer att tolka och uttrycka sin bild av Jägermeister. Resultatet är både färgstarkt och mycket coolare än jag kunnat föreställa mig – en perfekt hyllning till natten, säger Daniel Bengtsdahl, Brand Manager på Jägermeister.

– Vi målar på allt och tyckte att det var en särskilt kul utmaning att få göra vår egen tolkning av Jägermeisters värld på tio Tap Machines. Vi har använt alla våra tekniker med spray, penna och pensel och utgått från den ultimata festen, där alla är bjudna och där struktur möter kaos. Alla är där och representeras med skratt, kärlek och allvar, säger Klive och Kaos på Graffitisthlm.

I Jägermeisters nya webbshop kan svenskarna hitta ett kurerat och växande urval av produkter till både sig själva och hemmabaren. Förutom det exklusiva samarbetet med Graffitisthlm finns bland annat shotglas, droppkorkar och kylväskor men också minikylskåp och Tap Machines. De som redan nu längtar efter vintersäsongen kan titta extra på värmande buffar och underställ samt handgjorda skidor från Åre Skidfabrik.

relaterat

Vinnaren av Ät!Stockholm 2020!
Utmärkelser

Vinnaren av Ät!Stockholm 2020

Laget Nytt & Nyttigt med företagen Tjelvling Fun-Foods AB, MixWell AB och Hasta Eco i spetsen stod till slut som vinnare i Ät!Stockholm 2020.

Nätförsäljningen av alkoholfri öl slår rekord
Alkoholfritt

Nätförsäljningen av alkoholfri öl slår rekord

Alkoholfria drycker har blivit allt mer populärt i Sverige de senaste åren, särskilt alkoholfri öl. Nu visar färsk statistik att försäljningen av alkoholfri öl på nätet har slagit rekord i coronatider.

Världens bästa bar finns i London
Utmärkelser

Världens bästa bar finns i London

Den 5 november direktsändes prisutdelningen, där över 500 internationella personer med insyn i branschen har röstat fram världens 50 bästa barer.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.