Öppen inbjudan till årets bästa kväll – The Best Night by Jägermeister
Stockholm Under Stjärnorna. Foto. Jägermeister

Öppen inbjudan till The Best Night by Jägermeister

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Efter ett helt års uppladdning är det dags för The Best Night by Jägermeister, en digital festival som livesänds från Stockholm Under Stjärnorna den 5 juni 2021.

The Best Night by Jägermeister annonserades för över ett år sedan som något att se fram emot i tider av social distansering och ett nedstängt nattliv. Uppladdningen inför festkonceptet, som fått växa och utvecklas under året, har bestått av flertalet spelningar och initiativ för att stötta nattlivet. Uppladdningen inleddes med två livestreamade fester med Studio Barnhus från Adam & Albins sommarkoncept Ön och fortsatte med bland annat Save the Night Graffiti Live Sessions, United We Stream, Best Nights Collection Streetwear, Vivrant Winter Camp, Vivrant at the Lockdown och hyllningsfilmen Ode to Nightlife.

The Best Night 2021 by Jägermeister är en festival utformad efter rådande restriktioner. Festivalen livesänds på Jägermeisters YouTube-kanal från en studio på Stockholm Under Stjärnorna (SUS). Kvällen bjuder på en line-up med några av Sveriges största och mest intressanta artister. Under kvällen spelar Timbuktu & MASAKA Trio, Tove Styrke, Mwuana, Rebecca & Fiona, Jeremy Olander och MOLØ samt Oliver Storgärds och Viggo Dyst, en digital upplevelse där Anis Don Demina guidar tittarna genom kvällen.

– Uppladdningen inför årets bästa fest har varit lång och fylld med aktiviteter. Vi har kunnat ge tillbaka till det hårt prövade nattlivet och samtidigt bjudit på fantastiska musikupplevelser. När vi nu bjuder in till The Best Night by Jägermeister vill vi passa på att tacka alla vi arbetat med, som tillsammans gjort uppladdningen och den kommande festivalen möjlig, trots prövande omständigheter. Vi ser positivt på framtiden och hoppas att långa nätter är nära. Den 5 juni är tillägnad natten, säger Daniel Bengtsdahl, Brand Manager på Jägermeister.

Spelningarna sänds dels direkt från studion på SUS men även från unika utvalda platser som knyter an till Jägermeister och artisterna.

Förfesten till The Best Night 2021 sänds från producentlägret Around the Clock (A.T.C) som hålls vid en avlägsen fiskestuga vid sjön Ejen utanför Leksand och bjuder på musik från lägerdeltagarna Oliver Storgärds och Viggo Dyst.

The Best Night by Jägermeister är en del av Jägermeisters långsiktiga initiativ #SAVETHENIGHT. Jägermeister är djupt rotade i nattlivet. Att göra det möjligt för människor att njuta av de bästa nätterna i deras liv – nu och i framtiden – är kärnan i varumärket. Projektet syftar därför till att stötta och ge tillbaka till de människor som gör nattlivet möjligt.

The Best Night by Jägermeister
Datum: 5 juni 2021 från 17.00
Plats: Live på youtube.com/jagermeister_se
Line-up: Timbuktu & MASAKA Trio, Tove Styrke, Mwuana, Rebecca & Fiona, Jeremy Olander & MOLØ.
Mer info: the-best-night.se

relaterat

Designprojekt lyfter fram det njutningsfulla i äkta hantverk
design

Designprojekt lyfter fram det njutningsfulla i äkta hantverk

Plantation har tillsammans med konsthantverkaren och möbelsnickaren Sebastián Mateu tagit fram “Plantation The Craft Collection” som består av detaljer och spel för hemmet, lika mycket tänkta att fungera som skulpturabla blickfång som funktionell förvaring och underhållning.

Nu öppnar The Spice Bar på Gröna Lund
bar

Nu öppnar The Spice Bar på Gröna Lund

I hjärtat av Gröna Lund slår dörrarna upp till en ny kryddstark bar signerad Tullamore D.E.W. Med sin kryddiga prägel erbjuder The Spice Bar drinkar och mat, tillsammans med det perfekta AW-upplägget.

Ny matfestival för medveten gastronomi samlar Nordens stjärnkockar
Event

Ny matfestival för medveten gastronomi

I oktober arrangeras Stars du Nord i Stockholm för första gången, en gastronomisk festival som samlar några av de absolut främsta stjärnkockarna, vinmakarna och foodtech-bolagen från Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island.

Emma von Brömssen - årets designer för Alexandre Bonnet
samarbete

Årets designer för Alexandre Bonnet

För åttonde året i rad genomför champagnehuset Alexandre Bonnet ett samarbete med en svensk designprofil. I år har Alexandre Bonnet valt att samarbeta med kända mönsterdesigner Emma von Brömssen som lanserar en limiterad presentförpackning för Grande Réserve Brut och Perle Rosé Brut.

De gör upp om titeln ”Årets Lily Bollinger”
Tävling

De gör upp om titeln ”Årets Lily Bollinger”

Nu är semifinalen av årets Lily Bollinger Award avgjord. De som går vidare till finalen den 20 september och har chansen att vinna den prestigefyllda titeln ”Årets Lily Bollinger” är Anette Andersson från Harlequin by Hunger och Törst, Frida Winters från Skänken Vinbar/Kullabergs Vingård och Cathrine Almqvist från vinbaren Tocayo.

Melanders levererar hela sortimentet med båt till skärgården i sommar
Hemleverans

Melanders levererar med båt till skärgården i sommar

I december förra året lanserade Melanders en nätbutik med hela sitt utbud av färsk fisk och skaldjur, krogpåsar och delikatesser med utkörning i Stockholm. Från 4 juni sker nu även båtleveranser till hela skärgården från Landsort till Arholma.

Islays whiskyfestival är digital i år
Event

Islays whiskyfestival är digital i år

Fèis Ìle är en av Skottlands största whisky- och kulturfestivaler. Under en dryg vecka från slutet av maj är säckpipemusik och doft av whisky lika utbredd som torven på denna maltmarinerade ö i Atlanten.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.