annons

DSC00067

Ny kulinarisk pärla

på Skeppsbron

Namnet är Karamell och de välkomnar gäster till en färgsprakande oas där Medelhavets smaker möter Stockholms kajliv.

En färgexplosion i restaurangvärlden: På Skeppsbron i Stockholm öppnar Karamell sina dörrar för att erbjuda en unik gastronomisk upplevelse. Med en palett av färger, smaker och känslor välkomnar restaurangen gäster till en kulinarisk resa inspirerad av det rika köket från Medelhavet.

”Vi strävar efter att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse med smakrika rätter och matchande drycker. Vi har lagt ner mycket tid och kärlek på både omgivningen och inredningen. Det är viktigt att atmosfären speglar det vi serverar,” säger Christos Neo, ägare av Karamell.

Namnet Karamell bär en djup betydelse: Det symboliserar variation och inkludering av olika smaker och preferenser. Genom en kombination av sött, surt och salt i olika former och färger erbjuder restaurangen en mångsidig meny och färgglada drinkar från cocktailbaren.

En måltid för alla sinnen: Karamell är inte bara en plats för att stilla hungern, utan en destination där gästerna kan njuta av både festliga tillfällen och lugna stunder. Från soliga luncher på den välkomnande uteserveringen till festliga middagar på kvällen, erbjuder restaurangen en mångsidig upplevelse vid Skeppsbron.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.