Löpning för hälsa och välgörenhet

Löpning för hälsa och välgörenhet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Swedish Tonic

Träning, exempelvis löpning, frigör kemikalier i kroppen som får oss att må bra. På grund av Coronakrisen uppmanar nu därför dryckesjätten Edrington alla – särskilt de i krogbranschen – att röra på sig och samtidigt bidra till välgörenhet.

Målet med Edrington Run Around The World är att tillsammans springa totalt 40 000 km – dvs jorden runt – innan slutet av september. På grund av de nuvarande omständigheterna inleds utmaningen individuellt, men så fort situationen tillåter är tanken att kunna springa gemensamt. Dessutom kommer även ”after-runs” arrangeras där man efter avslutad löptur firar framstegen tillsammans.

Alla som medverkar uppmanas att skänka 1 kr per km, och donationerna kommer gå till organisationen Giving People som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och barnfattigdom i Sverige.

Om utmaningen lyckas, alltså att samla in 40 000 kr, kommer Edrington att utöver den summan även donera dubbla det beloppet. Vem som helst kan vara med – det viktigaste är att man inte slutar röra på sig och samtidigt bidrar till välgörande ändamål.

För att vara med kan man anmäla sig via den officiella Facebook-gruppen.

relaterat

Nätförsäljningen av alkoholfri öl slår rekord
Alkoholfritt

Nätförsäljningen av alkoholfri öl slår rekord

Alkoholfria drycker har blivit allt mer populärt i Sverige de senaste åren, särskilt alkoholfri öl. Nu visar färsk statistik att försäljningen av alkoholfri öl på nätet har slagit rekord i coronatider.

Världens bästa bar finns i London
Utmärkelser

Världens bästa bar finns i London

Den 5 november direktsändes prisutdelningen, där över 500 internationella personer med insyn i branschen har röstat fram världens 50 bästa barer.

Rekrytering

Han ska stärka organisationen i Norden

The Livekindly collective, som nyligen förvärvade det svenska varumärket Oumph!, anställer nu Kieran Youngman som General Manager för den nordiska marknaden.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.