annons

Löpning för hälsa och välgörenhet

Löpning för hälsa och välgörenhet

På grund av Coronakrisen uppmanar nu dryckesjätten Edrington alla – särskilt de i krogbranschen – att röra på sig och samtidigt bidra till välgörenhet.

Träning, exempelvis löpning, frigör kemikalier i kroppen som får oss att må bra. På grund av Coronakrisen uppmanar nu därför dryckesjätten Edrington alla – särskilt de i krogbranschen – att röra på sig och samtidigt bidra till välgörenhet.

Målet med Edrington Run Around The World är att tillsammans springa totalt 40 000 km – dvs jorden runt – innan slutet av september. På grund av de nuvarande omständigheterna inleds utmaningen individuellt, men så fort situationen tillåter är tanken att kunna springa gemensamt. Dessutom kommer även ”after-runs” arrangeras där man efter avslutad löptur firar framstegen tillsammans.

Alla som medverkar uppmanas att skänka 1 kr per km, och donationerna kommer gå till organisationen Giving People som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och barnfattigdom i Sverige.

Om utmaningen lyckas, alltså att samla in 40 000 kr, kommer Edrington att utöver den summan även donera dubbla det beloppet. Vem som helst kan vara med – det viktigaste är att man inte slutar röra på sig och samtidigt bidrar till välgörande ändamål.

För att vara med kan man anmäla sig via den officiella Facebook-gruppen.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.