Mat.se levererar hem nyårsmat från restauranger
Foto: Fotograf Cecilia AB

Levererar hem nyårsmat från restauranger

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Från och med denna vecka lanseras en ny tillfällig onlinebutik för beställning av en riktigt lyxig nyårsmiddag, som en förlängning av en ny pilottjänst.

Mat.se:s pilotprojekt Restaurangmat, som nu pågått i fyra veckor och där Mat.se kunder kan lägga till och få restauranglagade måltider hemlevererade när de gör sin veckohandling, har rönt stort intresse bland Mat.se:s kunder. Som ett nästa steg i projektet erbjuder nu Mat.se i samarbete med de delaktiga restaurangerna Happy Me, Koks – Lexö kök & bar och Öjersjö Mat & Golf, hemleverans av restauranglagad nyårsmat.

– Efter fyra veckor med pilottestet Restaurangmat kan vi se att det finns en efterfrågan på att få hem färdiglagad restaurangmat hem till dörren hos våra kunder, särskilt i dessa svåra tider. Som en utökning av den framgångsrika tjänsten beslutar vi därför, i samarbete med våra restaurangpartners, att även erbjuda våra kunder hemleverans av en riktigt god restauranglagad nyårsmeny i år, säger Ludvig Anderberg, verksamhetschef på Mat.se.

I en tillfällig onlinebutik presenteras fem färdiglagade trerättersmenyer som kunder enkelt värmer till när det är dags för nyårsmiddag. Menyerna har tagits fram av de tre restaurangerna och kunderna kan välja bland kött, fisk, vegetariskt eller veganskt. Hittills har Mat.se bara levererat restaurangmat i Göteborg, men ambitionen är att introducera Restaurangmat i Stockholm 2021, och då involvera lokala Stockholmskrogar. Nyårsmenyn kommer nu att erbjudas även i Stockholm och blir således ett första test på Stockholmsmarknaden.

– Vi är otroligt glada och stolta över vårt pågående samarbete med Mat.se. Tack vare projektet Restaurangmat kan vi nu tillsammans också erbjuda Mat.se:s kunder en riktigt god meny till nyårsafton, säger Oscar Lexö på Koks – Lexö kök & bar.

Förbeställningar kommer att tas emot från och med denna vecka och fram till den 18 december. Den 30 december, dagen innan nyårsafton, kommer nyårsmaten att levereras hem till kunderna.

Restaurangmat

relaterat

Nya ICA-Stig avslöjas i slutet på januari
Kampanj

Nya ICA-Stig avslöjas i slutet på januari

Nästa vecka gör Loa Falkman sin sista film i rollen som ICA-Stig. Hans efterträdare avslöjas den 31 januari och varje vecka fram till dess presenteras nya ledtrådar i reklamfilmerna och i ICAs övriga kanaler.

Stöttar barer med Irish Coffee-kit
corona

Stöttar barer med Irish Coffee-kit

Den irländska whiskeyproducenten donerar Irish Coffee-kit till barer och restauranger så att deras besökare kan göra en perfekt Irish Coffee hemma.

Besök The Hendrick’s Gin Palace tillsammans med facebookgruppen Vi som älskar gin!!
Event

Ginproducenten bjuder in till livesänt event

Under ett livesänt event den 18 december får vi möta ginproducentens Master Distiller och Global Brand Ambassador som tillsammans ger en exklusiv rundtur av destilleriet där tittarna har möjlighet att ställa sina frågor live.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.