Leverantör av naturgodis storsatsar i Sverige
Foto: Pixabay

Leverantör av naturgodis storsatsar i Sverige

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Företaget, med sitt säte i Svedala, gör en storsatsning med ambitionen att skapa tillgänglighet för sina produkter i resten av landet.

Prima Food, med varumärket Tropic Snacks, har anställt Henrik Elfwing som Commercial Manager. Henrik kommer senast från positionen som VD för BUBS Godis i Jönköping och har innan dess jobbat i ledande ställningar på företag som Mars Nordics, Cadbury Sweden och Sara Lee.

På Prima Food kommer Henrik primärt jobba med företagets kommersiella agenda och i samband med detta även gå in som delägare i bolaget.

– När möjligheten till detta dök upp fanns det inte något att tveka över. Jag ser verkligen fram emot att få vara delaktig i den resa vi skall göra med detta fantastiska varumärke, säger Henrik.

– Vi har talat länge om att ta nästa steg för Prima Food och nu kom möjligheten att göra det. Detta är en ren addering till vår nuvarande organisation där vi får in kompetens som vi idag inte har. Övrig organisation kvarstår som tidigare och kommer att fortsätta utveckla våra befintliga affärer, säger grundaren Peter Lantner.

relaterat

Nu ska Sveriges bästa sommelier koras
Tävling

Nu ska Sveriges bästa sommelier koras

Nu drar tävlingen igång som ska kora Sveriges bästa kvinnliga sommelier. Bakom LiIy Bollinger Award står det anrika champagnehuset Bollinger och Arvid Nordquist.

Brasserie Astoria öppnar 15 mars
Restaurang

Brasserie Astoria öppnar 15 mars

I mars öppnar Frantzén Groups nya restaurang på Nybrogatan 15. Brasserie Astoria består av en kulturmärkt foajé, stor bar, matsal, bakficka ett öppet kök samt en vinbar.

Alkoholstoppet skadar jobb och företag
corona

Alkoholstoppet skadar jobb och företag

Regeringens beslut att förlänga alkoholstoppet trots att smittspridningen på restaurang är nästan obefintlig skadar jobb och företag. Nu måste det komma ett direkt stöd till alla de restauranger som tvingas stänga, anser Visita.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.