Leverantör av naturgodis storsatsar i Sverige
Foto: Pixabay

Leverantör av naturgodis storsatsar i Sverige

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Företaget, med sitt säte i Svedala, gör en storsatsning med ambitionen att skapa tillgänglighet för sina produkter i resten av landet.

Prima Food, med varumärket Tropic Snacks, har anställt Henrik Elfwing som Commercial Manager. Henrik kommer senast från positionen som VD för BUBS Godis i Jönköping och har innan dess jobbat i ledande ställningar på företag som Mars Nordics, Cadbury Sweden och Sara Lee.

På Prima Food kommer Henrik primärt jobba med företagets kommersiella agenda och i samband med detta även gå in som delägare i bolaget.

– När möjligheten till detta dök upp fanns det inte något att tveka över. Jag ser verkligen fram emot att få vara delaktig i den resa vi skall göra med detta fantastiska varumärke, säger Henrik.

– Vi har talat länge om att ta nästa steg för Prima Food och nu kom möjligheten att göra det. Detta är en ren addering till vår nuvarande organisation där vi får in kompetens som vi idag inte har. Övrig organisation kvarstår som tidigare och kommer att fortsätta utveckla våra befintliga affärer, säger grundaren Peter Lantner.

relaterat

Nätförsäljningen av alkoholfri öl slår rekord
Alkoholfritt

Nätförsäljningen av alkoholfri öl slår rekord

Alkoholfria drycker har blivit allt mer populärt i Sverige de senaste åren, särskilt alkoholfri öl. Nu visar färsk statistik att försäljningen av alkoholfri öl på nätet har slagit rekord i coronatider.

Världens bästa bar finns i London
Utmärkelser

Världens bästa bar finns i London

Den 5 november direktsändes prisutdelningen, där över 500 internationella personer med insyn i branschen har röstat fram världens 50 bästa barer.

Rekrytering

Han ska stärka organisationen i Norden

The Livekindly collective, som nyligen förvärvade det svenska varumärket Oumph!, anställer nu Kieran Youngman som General Manager för den nordiska marknaden.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.