Leverantör av naturgodis storsatsar i Sverige
Foto: Pixabay

Leverantör av naturgodis storsatsar i Sverige

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons


Företaget, med sitt säte i Svedala, gör en storsatsning med ambitionen att skapa tillgänglighet för sina produkter i resten av landet.

Prima Food, med varumärket Tropic Snacks, har anställt Henrik Elfwing som Commercial Manager. Henrik kommer senast från positionen som VD för BUBS Godis i Jönköping och har innan dess jobbat i ledande ställningar på företag som Mars Nordics, Cadbury Sweden och Sara Lee.

På Prima Food kommer Henrik primärt jobba med företagets kommersiella agenda och i samband med detta även gå in som delägare i bolaget.

– När möjligheten till detta dök upp fanns det inte något att tveka över. Jag ser verkligen fram emot att få vara delaktig i den resa vi skall göra med detta fantastiska varumärke, säger Henrik.

– Vi har talat länge om att ta nästa steg för Prima Food och nu kom möjligheten att göra det. Detta är en ren addering till vår nuvarande organisation där vi får in kompetens som vi idag inte har. Övrig organisation kvarstår som tidigare och kommer att fortsätta utveckla våra befintliga affärer, säger grundaren Peter Lantner.

relaterat

Årets Kock 2020 blir ett digitalt event under flera dagar med final 17 september
Utmärkelser

Årets Kock livesänds via TV4-Gruppen

Finalen i Årets Kock, där 8 kockar gör upp om titeln Årets Kock 2020 hålls den 17 september och blir som tidigare kommunicerat ett digitalt event i år.

Nya krögare tar över med eld och rök
Restaurang

Nya krögare tar över med eld och rök

När nya fjälldestinationen nu går mot sin andra säsong är det med nya smaker. Nu är det klart att krögartrion David Gard, Daniel Karlström och Albin Roos Hansson kommer att ta över anläggningens restaurang.

Risenta fyller 80 år – och relanseras
Hållbart

Varumärket fyller 80 år – och relanseras

Året är 1940. Andra världskriget rasar och i Sverige råder matbrist. Då bestämmer sig entreprenören Uno Grindby för att börja importera ris till den hungriga befolkningen.

Svenskarna firar med riesling i augusti
Event

Svenskarna firar med riesling i augusti

Sista veckan i augusti kommer restauranger och vinbarer att återigen korka upp sina bästa rieslingviner för att hylla den ljusgröna druvan under årets Riesling Week.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Firedrops

annons
Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.