annons

Bockholmengruppen öppnar Hötorget Kvarterskrog och Takservering
Foto: Bockholmengruppen

Kvarterskrog och takservering på Hötorget

Hötorget får under maj 2021 ett restaurangtillskott då Hötorget Kvarterskrog och Takservering öppnar.

Hötorget får under maj 2021 ett restaurangtillskott då Hötorget Kvarterskrog och Takservering öppnar.

Restaurangerna kommer bestå utav ca 125 sittplatser plus uteservering i kvarterskrogen och ca 80 sittplatser samt 400 kvadratmeter ute på terrassen.

Hötorget Kvarterskrog kommer, likt sina systerkrogar, vara öppen från tidig morgon till sen kväll och servera frukost, lunch och middag, alla dagar i veckan och nyckelorden är Generöst, Prestigelöst och med Hjärta. Det kommer byggas en lång bardisk för AW samt ett stort öppet kök där man kan sitta och avnjuta sin måltid.

På Takserveringen kommer fokus ligga på sommarmånaderna men målet är att ha öppet året runt. Takserveringen kommer att ha kök och barer både inne och ute. Det ryktas om att Italien kommer sätta en stark prägel på Terrassen.

– Det känns otroligt kul att äntligen få berätta om något positivt. Inte minst i dessa tider. När Vasakronan kontaktade oss kände vi på en gång att Hötorget är en plats vi vill verka på. Nu börjar en kreativ resa från dagens två tomma lokaler till två fullsatta och stimmiga krogmiljöer. Vi fortsätter skapa kvarterskrogar med bra mat, vettiga priser, ett trevligt bemötande och god stämning i en härlig miljö. En plats där våra vänner, vi själva och alla gäster ska trivas, säger Peder Smith, VD och delägare i Bockholmengruppen.

Restaurang Hötorget Kvarterskrog och Takservering öppnas i maj 2021 och restaurangerna blir Bockholmengruppens nionde respektive tionde enhet tillsammans med Bockholmen Hav & Restaurang, Djurgårdsbrunn, Nybrogatan 38, Österlånggatan 17, Meatballs for the People, Spanjorskan, Paraden Kvarterskrog samt Bockholmengruppen Catering & Event.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.