Julfirandet börjar redan i oktober
Foto: Scandic

Julfirandet börjar redan i oktober

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Den 12 oktober öppnar Haymarket by Scandic tillsammans med Blossa upp dörren till Rum 24, ett unikt hotellrum som inretts till bredden med exklusivt julpynt, braskamin och känslan av att fira jul i kubik.

Julen och julkänslan börjar tidigare för varje år och därför har nu Haymarket by Scandic tillsammans med Blossa tagit fram och skapat den ultimata rumsupplevelsen för alla julälskare. I Rum 24 är glöggen alltid varm, braskaminen alltid tänd och här kan gäster redan från den 12 oktober, påbörja julfirandet, komma in i en härlig julstämning och få sig en riktigt god natts sömn för att varje morgon vakna upp med känslan av att det är julaftonsmorgon.

– Julkänslan och längtan till årets bästa årstid börjar tidigare och tidigare för varje år som går och därför är vi övertygade om att det finns många julälskare där ute som gärna skulle vilja uppleva känslan av julafton redan under en grå tisdag i oktober eller regnig torsdag i november. På Haymarket by Scandic utlovar vi tillsammans med Blossa en julstämning i kubik och det känns fantastiskt att vi kan starta julen redan den 12 oktober. Vi blir verkligen Stockholms julhotell nummer ett, säger Jessica Norgren, Hotelldirektör på Haymarket by Scandic.

Det unika hotellrummet har inretts av RAY Atelier, bolaget som bland annat har gjort fönsterskyltning på Nordiska Kompaniet. I denna jul-oas kan gästerna bädda ner sig bland rutiga kuddar och se de klassiska julfilmerna som finns på rummet, krypa upp i en av fåtöljerna bredvid braskaminen och lyssna på härlig julmusik, eller dansa runt i skenet av den sagolika julgranen efter julklappsshoppingen.

– Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys. Men alltför många hinner inte ens sätta sig ner och njuta av den. December är för stressigt helt enkelt. Därför ser vi ett behov av en plats där det alltid är jul, så att man kan njuta av den när man vill. Förhoppningen är att detta ska bli en årlig tradition där Blossa och Haymarket by Scandic tillsammans kan låta alla människor får uppleva härlig julefrid redan från oktober, säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa.

Rum 24 på Haymarket by Scandic är öppet för bokning från den 12 oktober fram till och med 24 december. För att boka Rum 24 och komma in i julstämning redan nu, klicka här.

relaterat

Tully Snug Sessions återvänder med gratis endagsfestival
Event

Gratis endagsfestival återvänder

Whiskeyproducenten Tullamore D.E.W. följer upp fjolårets succé och presenterar åter Tully Snug Sessions. En gratis endagsfestival som bjuder på stand-up och musik lördag den 16 oktober.

Nu vill vi dricka öl på krogen i stället för i hemmet
Öl

Nu vill vi dricka öl på krogen

En ny Sifo-undersökning visar att 6 av 10 svenskar planerar att ta en öl på krogen inom den närmaste tiden och den vi helst skulle vilja ha som sällskap är Leif GW Persson.

Stellagalan 2021 - här är alla vinnarna på galan som inte borde behövas
Utmärkelser

Stellagalan 2021 – här är alla vinnarna

För fjärde året i rad koras pristagare inom nio kategorier på Stellagalan. Samtliga nominerade och vinnare är utvalda av kvinnliga förebilder inom svensk gastronomi.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.