Foto: Livekindly Collective
Foto: Livekindly Collective

Han ska stärka organisationen i Norden

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

The Livekindly Collective, som nyligen förvärvade det svenska varumärket Oumph!, anställer nu Kieran Youngman som General Manager för den nordiska marknaden.

Kieran kommer närmast från en tjänst som Global Commercial Director på Danone och arbetade innan dess på Procter and Gamble där han haft ett flertal ledande roller.

– Kieran kommer att ansvara för utveckling och implementering av the Livekindly Collectives organisation och varumärkesportfölj i Norden, där Oumph! sedan tidigare haft starkt fäste och nu fått sällskap av varumärkena LikeMeat och Fry’s.Vi är fantastiskt glada över att Kieran har valt att ansluta till oss. Med Kierans gedigna erfarenhet får vi både en person som kan bygga nya organisationen för Livekindly Collective i Norden samt utveckla arbetet med våra varumärken och kunder, säger Henrik Åkerman, Global Marketing Director för Oumph!

Livekindly Collective grundades tidigare i år och strävar efter att förändra dagens ohållbara matsystem genom att göra hälsosamma, goda och hållbara växtbaserade alternativ mer tillgängliga för fler konsumenter världen över.

– Jag är stolt över att bli en del av LiveKindly Collective samt att få verka i en sektor som är både dynamisk och meningsfull. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med vårt team, våra konsumenter, kunder och partners mot missionen att transformera det globala matsystemet och förbättra folkhälsan, djurs välmående samt att skapa en mer hållbar planet. Det är verkligen en unik möjlighet att skapa förändring och jag ser fram emot resan, säger Kieran Youngman, General Manager för Livekindly Collective Nordics.

relaterat

Bara gubbar i topp – i år igen
Öl

Bara gubbar i topp – i år igen

För tredje året i rad har branschorganisationen Sveriges Bryggerier kartlagt vilken kändis det svenska folket helst skulle vilja dricka en öl med.

Plocka din smaksymfoni på Hallongården
sommar

Plocka din smaksymfoni på Hallongården

Anna Biärsjö driver den anrika släktgården Hallongården tillsammans med sin föräldrar Johan och Kerstin och maken Ola Biärsjö. Självplocket av bär och blommor är i full gång för sjunde säsongen.

De bästa städerna för kaffeälskare
Kaffe

De bästa städerna för kaffeälskare

Kaffe, den universellt älskade drycken vi inte kan få nog av. Med mängder av varianter och minst lika många kaffeställen över hela världen, vilken huvudstad är mest besatt av kaffe?

Ökat intresse för take away
Hemleverans

Ökat intresse för take away

Dometic har gjort en kartläggning av svenskarnas take away-vanor i samarbete med Food & Friends. Siffrorna, som nu presenteras för första gången, visar att konsumenterna efterfrågar en förbättring i branschen.

Designa din egen G&T i sommar på Gordon’s Staycay Tour
Event

Designa din egen G&T i sommar

Gordon’s populära sommarkiosk återvänder i sommar och besöker hotspots över hela Sverige, Danmark och Norge och erbjuder en av våra mest älskade sommarcocktails med en staycation-twist.

Nu kommer Sveriges första pantbara vinförpackningar
Miljö

Nu kommer Sveriges första pantbara vinförpackningar

Att panta förpackningar via mobilen när det är dags att återvinna blir alltmer populärt hos svenska konsumenter. I början på juli 2021 kommer de första pantbara vinförpackningarna genom Bower att finnas i butik i Sverige.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.