annons

Foto: Livekindly Collective
Foto: Livekindly Collective

Han ska stärka organisationen i Norden

The Livekindly collective, som nyligen förvärvade det svenska varumärket Oumph!, anställer nu Kieran Youngman som General Manager för den nordiska marknaden.

The Livekindly Collective, som nyligen förvärvade det svenska varumärket Oumph!, anställer nu Kieran Youngman som General Manager för den nordiska marknaden.

Kieran kommer närmast från en tjänst som Global Commercial Director på Danone och arbetade innan dess på Procter and Gamble där han haft ett flertal ledande roller.

– Kieran kommer att ansvara för utveckling och implementering av the Livekindly Collectives organisation och varumärkesportfölj i Norden, där Oumph! sedan tidigare haft starkt fäste och nu fått sällskap av varumärkena LikeMeat och Fry’s.Vi är fantastiskt glada över att Kieran har valt att ansluta till oss. Med Kierans gedigna erfarenhet får vi både en person som kan bygga nya organisationen för Livekindly Collective i Norden samt utveckla arbetet med våra varumärken och kunder, säger Henrik Åkerman, Global Marketing Director för Oumph!

Livekindly Collective grundades tidigare i år och strävar efter att förändra dagens ohållbara matsystem genom att göra hälsosamma, goda och hållbara växtbaserade alternativ mer tillgängliga för fler konsumenter världen över.

– Jag är stolt över att bli en del av LiveKindly Collective samt att få verka i en sektor som är både dynamisk och meningsfull. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med vårt team, våra konsumenter, kunder och partners mot missionen att transformera det globala matsystemet och förbättra folkhälsan, djurs välmående samt att skapa en mer hållbar planet. Det är verkligen en unik möjlighet att skapa förändring och jag ser fram emot resan, säger Kieran Youngman, General Manager för Livekindly Collective Nordics.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.