annons

Foto Pressbild
Foto Pressbild

Guld till Sverige

i Culinary Olympics!

Svenska Juniorkocklandslaget visade upp enastående prestationer i både Varmköket och Chef’s Table. Lagkaptenen Melvin Glimstål uttrycker sin glädje över lagets seger och betonar den starka sammanhållningen som bidragit till framgången.

Även om Kocklandslaget inte lyckades ta hem en medalj denna gång, hyllas deras insatser och engagemang under tävlingen. Lagkaptenen Ida Bauhn uttrycker sin stolthet över lagets arbete och den fantastiska support de fått.

Grenarna och bedömningskriterierna
Båda lagen tävlade i Varmköket och Chef’s Table, där de serverade och bedömdes utifrån olika kriterier såsom mise en place, smak och presentation av rätterna.

Hyllningar till prestationerna och samarbetet
General Manager för Kocklandslagen, Jens Ericsson, uttrycker sin stolthet över båda lagens insatser och betonar betydelsen av det nära samarbetet med leverantörer, sponsorer och support från vänner och familj.

Slutresultatet och placeringarna
Juniorlaget från Sverige tog hem förstaplatsen, följt av Norge och Danmark. För Kocklandslagen blev det ingen medalj denna gång, men Finland, Schweiz och Island placerade sig på topp tre i den kategorin.

Genom enastående prestationer och starkt samarbete har både Juniorkocklandslaget och Kocklandslaget representerat Sverige på bästa möjliga sätt under Culinary Olympics och fortsätter att befästa Sveriges position som en ledande kulinarisk nation.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.