Gratis utbildning till bar- och restauranganställda

Gratis utbildning till bar- och restauranganställda

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Pernod Ricard Sweden, i samarbete med WSET, förser bar- och restauranganställda med ledande spritutbildning.

I och med att svenska restauranger och barer drabbats av minskad sysselsättning på grund av coronapandemin, vill vin- och spritleverantören hålla modet hos restaurangerna uppe genom att erbjuda baranställda möjligheten att öka sina kunskaper och färdigheter genom förstklassig utbildning. Detta till ett totalt värde av 500 000 kr.

220 restaurang- och barpersonal runtom Sverige kan nu anmäla sig till den digitala WSET-spritkursen som varar i cirka fem veckor. Kursen kommer att omfattas av dryckesutbildningar på några av Sveriges ledande spritvarumärken bl.a. Absolut, Jameson och Beefeater. Pernod Ricard Swedens Brand Ambassador Team kommer även att finnas till hands för att erbjuda stöd samt hjälp med genomförandet av smakprovningar online.
Stephanie Durroux, VD för Pernod Ricard Northern Europe, säger:

– Pernod Ricard förstår att det just nu en svår tid för branschen, både på ett professionellt och personligt plan. Men trots dessa utmaningar ser vi detta som en möjlighet för industrin att resa sig starkare, tillsammans. Som bevis på vårt engagemang för Sveriges restaurang- och barbransch investerar Pernod Ricard Sweden markant i utbildningar, en gest som vi tror kommer att ge ett långsiktigt värde för vår sektor.

Alla WSET-utbildningsdeltagare förväntas att delta i ett slutprov vid en senare, lämpligare, tidpunkt i antingen Stockholm, Göteborg, Malmö eller Sundsvall. De som klarat kursen kommer att belönas med ett certifikat och en prydnadsnål som är internationellt erkänd inom restaurang- och barbranschen.

För registrering, besök Pernod Ricard Sweden och välj vilken stad du vill utexaminera dig från.

relaterat

Nätförsäljningen av alkoholfri öl slår rekord
Alkoholfritt

Nätförsäljningen av alkoholfri öl slår rekord

Alkoholfria drycker har blivit allt mer populärt i Sverige de senaste åren, särskilt alkoholfri öl. Nu visar färsk statistik att försäljningen av alkoholfri öl på nätet har slagit rekord i coronatider.

Världens bästa bar finns i London
Utmärkelser

Världens bästa bar finns i London

Den 5 november direktsändes prisutdelningen, där över 500 internationella personer med insyn i branschen har röstat fram världens 50 bästa barer.

Rekrytering

Han ska stärka organisationen i Norden

The Livekindly collective, som nyligen förvärvade det svenska varumärket Oumph!, anställer nu Kieran Youngman som General Manager för den nordiska marknaden.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.