annons

Tully Snug Sessions återvänder med gratis endagsfestival
Foto: William Grant & Sons

Gratis endagsfestival återvänder

Whiskeyproducenten Tullamore D.E.W. följer upp fjolårets succé och presenterar åter Tully Snug Sessions. En gratis endagsfestival som bjuder på stand-up och musik lördag den 16 oktober.

Whiskeyproducenten Tullamore D.E.W. följer upp fjolårets succé och presenterar åter Tully Snug Sessions. En gratis endagsfestival som bjuder på stand-up och musik lördag den 16 oktober.

I februari 2020 lanserade Tullamore D.E.W. världens första pop-up Snug. En snug är ett rum i en irländsk bar som kan liknas vid ett Chambre Séparée. Det är avskilt från övriga delar av baren och har historiskt sett varit ett tillhåll för kända personer, politiker, kvinnor och människor i lägre samhällsklasser som inte fick, ville eller kunde beblanda sig med övriga gäster. Tullamore D.E.W. vill tydliggöra att det idag är en plats dit alla är välkomna genom att bjuda in till en endagsfestival fylld med musik, samtal, stand-up och irländsk gästfrihet.

– En mobil pop-up Snug visade sig vara det perfekta stället för en minifestival. Efter fjolårets succé är vi väldigt glada att återigen kunna presentera Tully Snug Sessions. En gratis endagsfestival med mycket ”Irish Heart” och en spännande line-up med aktuella komiker och livemusik från Rhys. Tully Snug Sessions var bland det sista vi gjorde innan pandemin slog till och blir bland det första vi gör när samhället åter öppnar upp igen. Vi ser fram emot en fantastisk kväll på Stockholm Under Stjärnorna, säger, Erik Möller Sjöstedt, Brand Manager på Nigab.

Tully Snug Sessions 2021 pågår mellan 19.00 och 23.00 lördag den 16 oktober på Stockholm Under Stjärnorna. Kvällen bjuder på livemusik från världsartisten Rhys och stand-up från Christoffer Nyqvist, Kirsty Armstrong och Ahmed Berhan. Minifestivalen avslutas med efterlängtad dans med utsikt över Stockholms takåsar.

Tully Snug Sessions 2021
Lördag 16 oktober 19.00 – 23.00 (begränsat antal platser)
Stockholm Under Stjärnorna (SUS), takbaren på Hotel At Six
Brunkebergstorg 2–4, 111 51 Stockholm

Fri entré med begränsat antal platser

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.