annons

6. GrandHotelSaltsjöbaden FrankSinatraSuite-min

Grand Hotel Saltsjöbaden

En populär sommardestination

Sommaren står runt hörnet med ledighet, avkoppling och efterlängtade resor med nära och kära. Grand Hotel Saltsjöbaden har under många år varit en populär sommardestination som lockat semesterfirandefrån hela landet. Nu gör hotellet sig redo för ännu en fartfylld sommar på Solsidan.

När Grand Hotel Saltsjöbaden invigdes 1893 stod det klart att affärsmannen K A Wallenbergs vision om att skapa Sveriges motsvarighet till Franska rivieran hade uppfyllts. Med sitt natursköna läge och sin praktfulla elegans har Grand HotelSaltsjöbaden länge varit ett populärt resmål bland semesterfirare, och efter två somrar som präglats av pandemin ser årets sommarsäsong ut att kunna bli ett rekordår.

– Vi tycker det är fantastiskt kul att så många väljer att besöka oss på Grand Hotel Saltsjöbaden. Bokningstrycket är rekordhögt inför sommaren och det går att ta på längtan efter avkoppling, skärgård och lyx, säger Katarina Romell vd på Grand Hotel Saltsjöbaden.

Katarina Romell vd på Grand Hotel Saltsjöbaden

Stjärnkocken Gustav Otterberg har komponerat menyer med smak av sommaren, sängarna är bäddade med fluffigatäcken och den vackra Champagneterrassen står redo för säsongens alla festligheter. Som gäst går det att njuta av strandbad längs glittrande Baggensfjärden eller rogivande stunder i hotellets spa med pool och stort utbud av behandlingar. Gästerna kan också umgås över klassiska drinkar med en twist i hotellets cocktailbar Alice Bar eller varför inte utforska någon av alla aktiviter som Saltsjöbaden erbjuder, så som segling, golf eller yoga. För den äventyrlige finns det också möjlighet att hyra en ribbåt samt sväva över skärgården i en helikopter eller luftballong.

Hotellet har 135 rum och erbjuder något för alla, vare sig det är kärleksparet eller familjen som kommer på besök.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.