annons

Besök The Hendrick’s Gin Palace tillsammans med facebookgruppen Vi som älskar gin!!
Master Distiller Lesley Gracie och Global Brand Ambassador Ally Martin. Foto: William Grant & Sons

Ginproducenten bjuder in till livesänt event

Under ett livesänt event den 18 december får vi möta ginproducentens Master Distiller och Global Brand Ambassador som tillsammans ger en exklusiv rundtur av destilleriet där tittarna har möjlighet att ställa sina frågor live.

Under ett livesänt event den 18 december får vi möta ginproducentens Master Distiller och Global Brand Ambassador som tillsammans ger en exklusiv rundtur av destilleriet där tittarna har möjlighet att ställa sina frågor live.

Fredagen den 18 december klockan 18.00 bjuder Hendrick’s Gin och facebookgruppen Vi som älskar gin!! in till en rundtur bakom kulisserna på The Hendrick’s Gin Palace i Girvan, Skottland. Under det interaktiva, kostnadsfria och livesända eventet får deltagarna bekanta sig på djupet med varumärket och ställa frågor till destilleriets egen Master Distiller Lesley Gracie. Eventet leds av Global Brand Brand Ambassador Ally Martin och Rasmus Harnell som är ansvarig för Hendrick’s Gin i Sverige. Deltagarna guidas genom destilleriets historia och dess unika produktion, där gurka och rosor är en central del och får möjlighet att interagera och ställa sina frågor direkt till medarbetare på destilleriet.

– Vi är riktigt glada över att få öppna upp The Hendrick’s Gin Palace för svenska gin-fantaster tillsammans med Vi som älskar gin!!. Livesändningen från Skottland tar oss med in bakom kopparpannorna och låter oss träffa några av hantverkarna och skaparna bakom en av världens främsta gin-sorter. Under eventet möter vi Hendrick’s urmoder och Master Distiller Lesley Gracie som berättar om destilleriet och svarar på tittarnas frågor. Jag tror att vi kommer få en riktigt trevlig kväll tillsammans där traditionellt hantverk möter okonventionella metoder, säger Rasmus Harnell, varumärkesansvarig för Hendrick’s Gin i Sverige.

Livesändningen börjar klockan 18.00 den 18 december och görs tillgänglig via facebookgruppen Vi som älskar gin!!. Eventet är kostnadsfritt och tittaren väljer själv hur pass mycket den vill interagera via en chattfunktion.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.