Besök The Hendrick’s Gin Palace tillsammans med facebookgruppen Vi som älskar gin!!
Master Distiller Lesley Gracie och Global Brand Ambassador Ally Martin. Foto: William Grant & Sons

Ginproducenten bjuder in till livesänt event

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Under ett livesänt event den 18 december får vi möta ginproducentens Master Distiller och Global Brand Ambassador som tillsammans ger en exklusiv rundtur av destilleriet där tittarna har möjlighet att ställa sina frågor live.

Fredagen den 18 december klockan 18.00 bjuder Hendrick’s Gin och facebookgruppen Vi som älskar gin!! in till en rundtur bakom kulisserna på The Hendrick’s Gin Palace i Girvan, Skottland. Under det interaktiva, kostnadsfria och livesända eventet får deltagarna bekanta sig på djupet med varumärket och ställa frågor till destilleriets egen Master Distiller Lesley Gracie. Eventet leds av Global Brand Brand Ambassador Ally Martin och Rasmus Harnell som är ansvarig för Hendrick’s Gin i Sverige. Deltagarna guidas genom destilleriets historia och dess unika produktion, där gurka och rosor är en central del och får möjlighet att interagera och ställa sina frågor direkt till medarbetare på destilleriet.

– Vi är riktigt glada över att få öppna upp The Hendrick’s Gin Palace för svenska gin-fantaster tillsammans med Vi som älskar gin!!. Livesändningen från Skottland tar oss med in bakom kopparpannorna och låter oss träffa några av hantverkarna och skaparna bakom en av världens främsta gin-sorter. Under eventet möter vi Hendrick’s urmoder och Master Distiller Lesley Gracie som berättar om destilleriet och svarar på tittarnas frågor. Jag tror att vi kommer få en riktigt trevlig kväll tillsammans där traditionellt hantverk möter okonventionella metoder, säger Rasmus Harnell, varumärkesansvarig för Hendrick’s Gin i Sverige.

Livesändningen börjar klockan 18.00 den 18 december och görs tillgänglig via facebookgruppen Vi som älskar gin!!. Eventet är kostnadsfritt och tittaren väljer själv hur pass mycket den vill interagera via en chattfunktion.

relaterat

Nytt samtalsforum hos Kålrotsakademien
Matkultur

Nytt samtalsforum hos Kålrotsakademien

”Öppet hus hos Kålrotsakademien” är akademiens nya digitala samtalsforum. Här kommer det att diskuteras allt från krusbär till kor och alla är välkomna att delta i samtalet.

Prisregn över Bunnahabhain i whiskytävling
Utmärkelser

Prisregn över Bunnahabhain i whiskytävling

Nyligen tillkännagavs resultatet i den prestigefyllda tävlingen World Whiskies Awards som i år ägde rum online på grund av den rådande pandemin, och priserna fullkomligt haglade över Bunnahabhain.

Cadierbaren släpper ny cocktailmeny
Cocktailbar

Cadierbaren släpper ny cocktailmeny

Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm tar nästa steg i utvecklingen och presenterar en ny cocktaillista som genom tydliga smakbilder väcker minnen till liv.

Svenskar väljer bort utlandsresan i år igen
Trender

Svenskar väljer bort utlandsresan i år igen

Sex av tio svenskar väljer bort utlandsresan i sommar och stannar hemma i Sverige istället. Det visar den färska undersökningen ”Res i Sverige 2021” från reseundersökningsinstitutet Nordic Bench.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.