Foodstock Destination - Gastronomifokuserade resor och upplevelser

Gastronomifokuserade resor och upplevelser i nytt koncept

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Upplev nordisk och skandinavisk gastronomi i sin ursprungsmiljö.

I Foodstocks nätverk vilar många skatter. Dessa skatter vill de dela med sig av – historian, kulturkopplingen och råvaran i sig i dess ursprungsmiljö.

Under Foodstock Destination tar de med en mindre grupp ut i det vilda för att vara med i händelsernas centrum där natur, tradition och hantverk möts.

Foodstock tar hand om allt, och inget lämnas åt slumpen. Måltider, guidade aktiviteter, logi och strapatser – allt kommer att vara i Foodstocks regi.

Första destinationen för konceptet är Tornedalen, 24-27 September 2020. Läs mer om Foodstock Destination här!

relaterat

Ludwig Tjörnemo är Årets Kock 2020
Utmärkelser

Ludwig Tjörnemo är Årets Kock 2020

Finalen i Årets Kock 2020 avgjordes förra veckan på Annexet i Stockholm. Efter en rafflande final vann Ludwig Tjörnemo och är ny svensk mästare i professionell matlagning.

Årets Kock 2020 blir ett digitalt event under flera dagar med final 17 september
Utmärkelser

Årets Kock livesänds via TV4-Gruppen

Finalen i Årets Kock, där 8 kockar gör upp om titeln Årets Kock 2020 hålls den 17 september och blir som tidigare kommunicerat ett digitalt event i år.

Nya krögare tar över med eld och rök
Restaurang

Nya krögare tar över med eld och rök

När nya fjälldestinationen nu går mot sin andra säsong är det med nya smaker. Nu är det klart att krögartrion David Gard, Daniel Karlström och Albin Roos Hansson kommer att ta över anläggningens restaurang.

Risenta fyller 80 år – och relanseras
Hållbart

Varumärket fyller 80 år – och relanseras

Året är 1940. Andra världskriget rasar och i Sverige råder matbrist. Då bestämmer sig entreprenören Uno Grindby för att börja importera ris till den hungriga befolkningen.

Svenskarna firar med riesling i augusti
Event

Svenskarna firar med riesling i augusti

Sista veckan i augusti kommer restauranger och vinbarer att återigen korka upp sina bästa rieslingviner för att hylla den ljusgröna druvan under årets Riesling Week.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.