Nya restaurangen Feira skjuter på öppningen till hösten
Foto: WDW Creative

Feira senarelägger sin öppning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Invigningen av restaurangen Feira i Östermalmshallen flyttas från april till hösten 2020 på grund av rådande läge.

Östermalmshallen öppnade nyligen efter flera års renovering, och en av restaurangerna som skulle invigas var fisk- och skaldjursfokuserade Feira. Nu väljer man att senarelägga öppningen tills att restaurangbranschen återgått till ett mer normalt läge.

– På grund av coronaviruset väljer vi att skjuta upp invigningen av Feira, säger Stefan Söderman som är VD på Melanders Group. Det är helt enkelt inte rätt tid för en nyöppning med tanke på läget i samhället. Vår förhoppning är istället att kunna dra igång till hösten med full kraft.

Inspirationen till nya Feira kommer från Galicien och dess salta skaldjursrestauranger. Restaurangen består av en matsalsdel med öppet kök, chambre separée samt en stor balkong med utsikt över salutorget. Köksmästare är Andreas Printz som har lång erfarenhet från krogar i både Stockholm och New York.

relaterat

Ludwig Tjörnemo är Årets Kock 2020
Utmärkelser

Ludwig Tjörnemo är Årets Kock 2020

Finalen i Årets Kock 2020 avgjordes förra veckan på Annexet i Stockholm. Efter en rafflande final vann Ludwig Tjörnemo och är ny svensk mästare i professionell matlagning.

Årets Kock 2020 blir ett digitalt event under flera dagar med final 17 september
Utmärkelser

Årets Kock livesänds via TV4-Gruppen

Finalen i Årets Kock, där 8 kockar gör upp om titeln Årets Kock 2020 hålls den 17 september och blir som tidigare kommunicerat ett digitalt event i år.

Nya krögare tar över med eld och rök
Restaurang

Nya krögare tar över med eld och rök

När nya fjälldestinationen nu går mot sin andra säsong är det med nya smaker. Nu är det klart att krögartrion David Gard, Daniel Karlström och Albin Roos Hansson kommer att ta över anläggningens restaurang.

Risenta fyller 80 år – och relanseras
Hållbart

Varumärket fyller 80 år – och relanseras

Året är 1940. Andra världskriget rasar och i Sverige råder matbrist. Då bestämmer sig entreprenören Uno Grindby för att börja importera ris till den hungriga befolkningen.

Svenskarna firar med riesling i augusti
Event

Svenskarna firar med riesling i augusti

Sista veckan i augusti kommer restauranger och vinbarer att återigen korka upp sina bästa rieslingviner för att hylla den ljusgröna druvan under årets Riesling Week.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.