Nya restaurangen Feira skjuter på öppningen till hösten
Foto: WDW Creative

Feira senarelägger sin öppning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Invigningen av restaurangen Feira i Östermalmshallen flyttas från april till hösten 2020 på grund av rådande läge.

Östermalmshallen öppnade nyligen efter flera års renovering, och en av restaurangerna som skulle invigas var fisk- och skaldjursfokuserade Feira. Nu väljer man att senarelägga öppningen tills att restaurangbranschen återgått till ett mer normalt läge.

– På grund av coronaviruset väljer vi att skjuta upp invigningen av Feira, säger Stefan Söderman som är VD på Melanders Group. Det är helt enkelt inte rätt tid för en nyöppning med tanke på läget i samhället. Vår förhoppning är istället att kunna dra igång till hösten med full kraft.

Inspirationen till nya Feira kommer från Galicien och dess salta skaldjursrestauranger. Restaurangen består av en matsalsdel med öppet kök, chambre separée samt en stor balkong med utsikt över salutorget. Köksmästare är Andreas Printz som har lång erfarenhet från krogar i både Stockholm och New York.

relaterat

Nya ICA-Stig avslöjas i slutet på januari
Kampanj

Nya ICA-Stig avslöjas i slutet på januari

Nästa vecka gör Loa Falkman sin sista film i rollen som ICA-Stig. Hans efterträdare avslöjas den 31 januari och varje vecka fram till dess presenteras nya ledtrådar i reklamfilmerna och i ICAs övriga kanaler.

Stöttar barer med Irish Coffee-kit
corona

Stöttar barer med Irish Coffee-kit

Den irländska whiskeyproducenten donerar Irish Coffee-kit till barer och restauranger så att deras besökare kan göra en perfekt Irish Coffee hemma.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.