EROS - kärleksaffären mellan Restaurang Liebling & Paradiso öppnar sin varma famn fredag den 15/10
Foto: EROS

EROS – kärleksaffären mellan Restaurang Liebling och Paradiso

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

EROS heter den nya öl-, sprit- och partykällaren med 60 sittplatser och en tillgänglig, fartfylld och lekfull produkt i en fin ny lokal, signerad krögarna bakom Tjoget.

Först fick Paradiso Bar ett ansiktslyft. Sen omvandlades matsalen till succékrogen Leibling. Nu läggs den sista pusselbiten till det nya nöjespalatset vid Mariatorget.

– Maten är gjord för att ätas med händerna och on the fly. För livet är för viktigt för att äta med kniv och gaffel. På menyn hittar du bland annat klassiker som döner och curry wurst – fulländade av ett av Stockholms mest kompetenta kök, säger krögaren Joel Söderbäck.

– Den grafiska Identiteten är skapad av Open Studio i Stockholm och design och inredning framtagen av Cj Studio. De är våra go to:s. Allt blir snyggt när man jobbar med dem, säger Simon Åhnberg.

EROS har öppet 17-01 från lill-lördag till lördag. Kom och känn kärleken till öl och god mat på en AW eller stanna hela natten lång.

Det bästa av öl. Det bästa av mat. Det bästa av kul. Det hittar du i källaren EROS på Mariatorget – kärleksaffären mellan Restaurang Liebling & Paradiso.

EROS finns på Timmermansgatan 24 i Stockholm från och med fredag den 15 oktober.

relaterat

Tully Snug Sessions återvänder med gratis endagsfestival
Event

Gratis endagsfestival återvänder

Whiskeyproducenten Tullamore D.E.W. följer upp fjolårets succé och presenterar åter Tully Snug Sessions. En gratis endagsfestival som bjuder på stand-up och musik lördag den 16 oktober.

Nu vill vi dricka öl på krogen i stället för i hemmet
Öl

Nu vill vi dricka öl på krogen

En ny Sifo-undersökning visar att 6 av 10 svenskar planerar att ta en öl på krogen inom den närmaste tiden och den vi helst skulle vilja ha som sällskap är Leif GW Persson.

Julfirandet börjar redan i oktober
Event

Julfirandet börjar redan i oktober

Den 12 oktober öppnar Haymarket by Scandic tillsammans med Blossa upp dörren till Rum 24, ett unikt hotellrum som inretts till bredden med exklusivt julpynt, braskamin och känslan av att fira jul i kubik.

Stellagalan 2021 - här är alla vinnarna på galan som inte borde behövas
Utmärkelser

Stellagalan 2021 – här är alla vinnarna

För fjärde året i rad koras pristagare inom nio kategorier på Stellagalan. Samtliga nominerade och vinnare är utvalda av kvinnliga förebilder inom svensk gastronomi.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.