ELDSTICKAN - En blivande svensk designklassiker
Foto: EK PR

En blivande svensk designklassiker

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Det svenska tändsticks- och ljusföretaget ger tändstickorna nytt liv med vackra och lekfulla färger i eleganta förpackningar i glas.

ELDSTICKAN grundades av Martina Sahl 2017, idén till företaget uppkom när Martina febrilt sökte efter tändstickor med vacker förpackning till sitt hem utan att finna något på marknaden som föll henne i smaken. Det tog inte lång tid innan ELDSTICKAN var ett faktum och processen till att ta fram de eleganta förpackningarna förverkligades.

– Min vision är att skapa en självklar och tidlös inredningsdetalj som i sin enkelhet kan bidra till ett vackrare och mer personligare hem, säger Martina.

I sortimentet finns en liten och stor tändsticksglasburk, refill samt handstöpta ljus. Produkterna finns i flera olika färger och i vackra presentförpackningar – en perfekt gå bort gåva. Tändstickorna handpackas i Sverige och de handstöpta ljusen tillverkas i samma fabrik som Svenskt Tenn.

– Vi är väldigt glada över att ELDSTICKAN har valt oss som PR-Partner och ser fram emot att arbeta tillsammans med varumärket på deras resa till att bli en ny svensk designklassiker, säger Madeleine Ek Brentmar, VD EKPR & Kommunikation.

Idag finns ELDSTICKAN i över 300 butiker i 10 länder. Du hittar ELDSTICKAN i utvalda butiker samt på www.eldstickan.com.

relaterat

Swisha en livsviktig fika!
Kampanj

Swisha en livsviktig fika!

Nu rullar bake off-varumärkets Rosa Kanelbulle-kampanj igång. Under hela oktober kan du swisha en rosa bulle till någon du tycker om.

Orkla lanserar chipspåsar med fossilfri plast
Hållbart

Chipspåsar med fossilfri plast

Chipsvarumärket börjar nu gradvis lansera nya påsar gjorda med finsk tallolja, som är en restprodukt från skogsindustrin.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.