annons

Designa din egen G&T i sommar på Gordon’s Staycay Tour
Foto: Fabian Wester

Designa din egen G&T i sommar

Gordon’s populära sommarkiosk återvänder i sommar och besöker hotspots över hela Sverige, Danmark och Norge och erbjuder en av våra mest älskade sommarcocktails med en staycation-twist.

Gordon’s populära sommarkiosk återvänder i sommar och besöker hotspots över hela Sverige, Danmark och Norge och erbjuder en av våra mest älskade sommarcocktails med en staycation-twist.

2019 lanserade världens bästsäljande gin, Gordon’s, den framgångsrika Gordon’s Summer Tour och reste Norden runt med en pop-up sommarkiosk. Nu är Gordon’s tillbaka med en Staycation Bar Truck och besöker sommarpärlor i Sverige, Danmark och Norge, och bidrar med en avslappnad semesterkänsla på varje stopp.

Gordon’s Bar Truck är utrustad med ett brett urval av Gin & Tonics gjorda på Gordon’s London Dry Gin, Gordon’s Premium Pink, Gordon’s Sicilian Lemon och Gordon’s Non-Alcoholic. Gästerna kommer kunna designa sin egen cocktail genom att välja önskad gin och addera olika toppings som fläder, passionsfrukt, mynta, rosa grapefrukt och klubbor. På cocktailmenyn kommer det även finnas flera unika Gin & Tonics inspirerad av europeiska semestermål som Palma, Saint Tropez, Hydra och Amalfi. Gordon’s Bar Truck kommer även servera snacks och låna ut brädspel, polaroidkameror och strandstolar till gästerna för att förhöja stämningen.

– Det känns fantastiskt att ge sig ut på vägarna igen, den här gången utrustad med Gordon’s hela sortiment. Med tanke på det senaste året vill vi skänka människor en rolig stund i en kosmopolitisk miljö. Alla förtjänar att ha en fantastisk sommar. Varma nätter, solnedgångar, bra musik och det bredast urvalet av Gin & Tonics som någon kan tänka sig, säger Sophia Torabbeigi på Diageo.

Under sommaren 2021 kommer Gordon’s Staycay Tour att besöka platser som Lydmar och Hallwylska i Stockholm, Pir4/Tønsberg i Norge och Halvandet i Köpenhamn. Gordon’s Staycay Tour startar sommarturnén på Trädgården i Stockholm den 1-4 juli och fortsätter sedan genom Sverige, Danmark och Norge. Det kommer också finnas en tävling där gästerna kan vinna ett fullt utrustat besök av Gordon’s Bar Truck till ett privat evenemang. Gordon’s Bar Truck kommer att ta med sig en semesterinspirerad-backdrop på turnén, och gäster kommer kunna tävla genom att ta ett foto framför bakgrunden och lägga upp på deras Instagram med #staycaytour för en chans att vinna.

TURNÉSCHEMA
8 –10 juli – Josefinas, Stockholm
9 – 10 juli – Blique By Nobis Arc rooftop bar, Stockholm
13 – 15 juli – Hallwylska, Stockholm
15 – 17 juli – Pir4/Tønsberg, Oslo
16 – 17 juli – Lydmar, Stockholm
22 – 25 juli – BFFOSLO, Oslo
28 – 29 juli – Seglarhotellet, Sandhamn
6 – 7 augusti – Tegelverket, Copenhagen
11 – 14 augusti – Halvandet, Copenhagen

Fler datum och platser kommer att avslöjas.

relaterat

96ffdaaab9fa2ec3_org
Restaurang

OMAKA satsar på ny kompetens

OMAKA öppnade sin restaurang med matsal, bar, uteservering och ölträdgård i augusti 2020. Sedan starten har restaurangen och bryggeriet, som drivs av bryggmästaren Hedda Spendrup,

Hornstulls Bodega nyöppar – i ny och större lokal
Restaurang

Hornstulls Bodega nyöppar – i ny och större lokal

Sedan starten för snart tio år sedan har restaurangsuccén Tjoget ständigt utvecklats, och i februari nyöppnar Hornstulls Bodega – söders nya vinbar för alla som gillar vin – med en öppning in till Tjoget.

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.