Designa din egen G&T i sommar på Gordon’s Staycay Tour
Foto: Fabian Wester

Designa din egen G&T i sommar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Gordon’s populära sommarkiosk återvänder i sommar och besöker hotspots över hela Sverige, Danmark och Norge och erbjuder en av våra mest älskade sommarcocktails med en staycation-twist.

2019 lanserade världens bästsäljande gin, Gordon’s, den framgångsrika Gordon’s Summer Tour och reste Norden runt med en pop-up sommarkiosk. Nu är Gordon’s tillbaka med en Staycation Bar Truck och besöker sommarpärlor i Sverige, Danmark och Norge, och bidrar med en avslappnad semesterkänsla på varje stopp.

Gordon’s Bar Truck är utrustad med ett brett urval av Gin & Tonics gjorda på Gordon’s London Dry Gin, Gordon’s Premium Pink, Gordon’s Sicilian Lemon och Gordon’s Non-Alcoholic. Gästerna kommer kunna designa sin egen cocktail genom att välja önskad gin och addera olika toppings som fläder, passionsfrukt, mynta, rosa grapefrukt och klubbor. På cocktailmenyn kommer det även finnas flera unika Gin & Tonics inspirerad av europeiska semestermål som Palma, Saint Tropez, Hydra och Amalfi. Gordon’s Bar Truck kommer även servera snacks och låna ut brädspel, polaroidkameror och strandstolar till gästerna för att förhöja stämningen.

– Det känns fantastiskt att ge sig ut på vägarna igen, den här gången utrustad med Gordon’s hela sortiment. Med tanke på det senaste året vill vi skänka människor en rolig stund i en kosmopolitisk miljö. Alla förtjänar att ha en fantastisk sommar. Varma nätter, solnedgångar, bra musik och det bredast urvalet av Gin & Tonics som någon kan tänka sig, säger Sophia Torabbeigi på Diageo.

Under sommaren 2021 kommer Gordon’s Staycay Tour att besöka platser som Lydmar och Hallwylska i Stockholm, Pir4/Tønsberg i Norge och Halvandet i Köpenhamn. Gordon’s Staycay Tour startar sommarturnén på Trädgården i Stockholm den 1-4 juli och fortsätter sedan genom Sverige, Danmark och Norge. Det kommer också finnas en tävling där gästerna kan vinna ett fullt utrustat besök av Gordon’s Bar Truck till ett privat evenemang. Gordon’s Bar Truck kommer att ta med sig en semesterinspirerad-backdrop på turnén, och gäster kommer kunna tävla genom att ta ett foto framför bakgrunden och lägga upp på deras Instagram med #staycaytour för en chans att vinna.

TURNÉSCHEMA
8 –10 juli – Josefinas, Stockholm
9 – 10 juli – Blique By Nobis Arc rooftop bar, Stockholm
13 – 15 juli – Hallwylska, Stockholm
15 – 17 juli – Pir4/Tønsberg, Oslo
16 – 17 juli – Lydmar, Stockholm
22 – 25 juli – BFFOSLO, Oslo
28 – 29 juli – Seglarhotellet, Sandhamn
6 – 7 augusti – Tegelverket, Copenhagen
11 – 14 augusti – Halvandet, Copenhagen

Fler datum och platser kommer att avslöjas.

relaterat

Bara gubbar i topp – i år igen
Öl

Bara gubbar i topp – i år igen

För tredje året i rad har branschorganisationen Sveriges Bryggerier kartlagt vilken kändis det svenska folket helst skulle vilja dricka en öl med.

Plocka din smaksymfoni på Hallongården
sommar

Plocka din smaksymfoni på Hallongården

Anna Biärsjö driver den anrika släktgården Hallongården tillsammans med sin föräldrar Johan och Kerstin och maken Ola Biärsjö. Självplocket av bär och blommor är i full gång för sjunde säsongen.

De bästa städerna för kaffeälskare
Kaffe

De bästa städerna för kaffeälskare

Kaffe, den universellt älskade drycken vi inte kan få nog av. Med mängder av varianter och minst lika många kaffeställen över hela världen, vilken huvudstad är mest besatt av kaffe?

Ökat intresse för take away
Hemleverans

Ökat intresse för take away

Dometic har gjort en kartläggning av svenskarnas take away-vanor i samarbete med Food & Friends. Siffrorna, som nu presenteras för första gången, visar att konsumenterna efterfrågar en förbättring i branschen.

Nu kommer Sveriges första pantbara vinförpackningar
Miljö

Nu kommer Sveriges första pantbara vinförpackningar

Att panta förpackningar via mobilen när det är dags att återvinna blir alltmer populärt hos svenska konsumenter. I början på juli 2021 kommer de första pantbara vinförpackningarna genom Bower att finnas i butik i Sverige.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.