annons

DASHI pop up på Lucy's Flower Shop
Foto: Petter Backlund

DASHI pop up på Lucy’s Flower Shop

Sju onsdagar och torsdagar med start den 11 mars fram till och med den 1 april bjuder Lucy's Flower Shop in till ett gästspel med det nya japanska konceptet DASHI, signerat Harry Jordås.

Sju onsdagar och torsdagar med start den 11 mars fram till och med den 1 april bjuder Lucy’s Flower Shop in till ett gästspel med det nya japanska konceptet DASHI, signerat Harry Jordås.

Dashi är en buljong som utgör grunden i japansk matlagning och namnet på Harry Jordås nya pop up-koncept som nu gästar Lucy’s Flower Shop. Tidigare har Harry jobbat på stjärnrestauranger både i Sverige och Japan men tar nu sin kärlek för den asiatiska kokkonsten till Lucy’s Flower Shop. Menyn är fokuserad kring rå fisk med japanska och kinesiska inslag.

– Vår och våra gästers värld blir helt klart roligare när vi gör något kvalitativt och inspirerande. Vi alla har tröttnat på pausbilden vi upplever just nu och såg istället en möjlighet att göra något som aldrig hade varit möjligt i en värld utan pandemi, berättar Alex och Ola på Lucy’s Flower Shop.

Lucy’s Flower Shop har givetvis spetsat utbudet lite, men kommer inte köra någon pairing med drinkar, maten är i fokus!

Varje kväll finns 20 platser som bokas via hemsidan.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.