annons

Miracle At Sturegatan 4
Foto: Stureplansgruppen

Bartendertrio öppnar pop up-bar med jultema

Nu bidrar de prisbelönta bartendrarna med extravagant julstämning och öppnar Miracle On Sturegatan 4 den 26 november.

Nu bidrar de prisbelönta bartendrarna med extravagant julstämning och öppnar Miracle On Sturegatan 4 den 26 november.

Barduon Alex Skärlén och Ola Carlson från Lucy’s Flower Shop teamar upp med Nico de Soto, en av skaparna av Miracle.

Miracle startade som en pop up i New York för 8 år sedan, då Nico och hans partner Greg precis tagit över lokalen som senare skulle bli deras första bar, Mace, och inväntade renovering. Lokalen pyntades med kitschig juldekor, speciella glas och muggar i jultema togs fram och drinkar med julsmaker från världens alla hörn serverades. New York-borna älskade Miracle och succén var ett faktum, vilket inte minst bevisades genom att Nico hamnade i TV-rutan tillsammans med Martha Stewart i Late Night with Seth Myers.

I år kommer det finnas Miracle-barer på över 150 platser när succén nu även kommer till Stockholm och det alltså med Nico de Soto på plats. Nico är en världens mest hyllade och inflytelserika bartenders och har utöver Mace i NYC även Danico i sin hemstad Paris, vilka båda ses frekvent på listor över världens bästa barer.

– Det ska bli kul att efter alla år genomföra Miracle i en av mina favoritstäder och jultomtens hemland. Förvänta er galenskap, vi är här för att förflytta er någonstans långt från era bekymmer, säger Nico de Soto.

– Vi är extremt peppade på det här, att få jobba med Nico igen, göra det i Stockholm, ge stockholmarna julbarernas julbar, Miracle – och det i en fantastisk lokal med plats för 45 sittande gäster, säger Alex Skärlén och Ola Carlson.

Miracle On Sturegatan 4 öppnar upp den 26 november.

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.