Miracle At Sturegatan 4
Foto: Stureplansgruppen

Bartendertrio öppnar pop up-bar med jultema

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Nu bidrar de prisbelönta bartendrarna med extravagant julstämning och öppnar Miracle On Sturegatan 4 den 26 november.

Barduon Alex Skärlén och Ola Carlson från Lucy’s Flower Shop teamar upp med Nico de Soto, en av skaparna av Miracle.

Miracle startade som en pop up i New York för 8 år sedan, då Nico och hans partner Greg precis tagit över lokalen som senare skulle bli deras första bar, Mace, och inväntade renovering. Lokalen pyntades med kitschig juldekor, speciella glas och muggar i jultema togs fram och drinkar med julsmaker från världens alla hörn serverades. New York-borna älskade Miracle och succén var ett faktum, vilket inte minst bevisades genom att Nico hamnade i TV-rutan tillsammans med Martha Stewart i Late Night with Seth Myers.

I år kommer det finnas Miracle-barer på över 150 platser när succén nu även kommer till Stockholm och det alltså med Nico de Soto på plats. Nico är en världens mest hyllade och inflytelserika bartenders och har utöver Mace i NYC även Danico i sin hemstad Paris, vilka båda ses frekvent på listor över världens bästa barer.

– Det ska bli kul att efter alla år genomföra Miracle i en av mina favoritstäder och jultomtens hemland. Förvänta er galenskap, vi är här för att förflytta er någonstans långt från era bekymmer, säger Nico de Soto.

– Vi är extremt peppade på det här, att få jobba med Nico igen, göra det i Stockholm, ge stockholmarna julbarernas julbar, Miracle – och det i en fantastisk lokal med plats för 45 sittande gäster, säger Alex Skärlén och Ola Carlson.

Miracle On Sturegatan 4 öppnar upp den 26 november.

relaterat

Bara gubbar i topp – i år igen
Öl

Bara gubbar i topp – i år igen

För tredje året i rad har branschorganisationen Sveriges Bryggerier kartlagt vilken kändis det svenska folket helst skulle vilja dricka en öl med.

Plocka din smaksymfoni på Hallongården
sommar

Plocka din smaksymfoni på Hallongården

Anna Biärsjö driver den anrika släktgården Hallongården tillsammans med sin föräldrar Johan och Kerstin och maken Ola Biärsjö. Självplocket av bär och blommor är i full gång för sjunde säsongen.

De bästa städerna för kaffeälskare
Kaffe

De bästa städerna för kaffeälskare

Kaffe, den universellt älskade drycken vi inte kan få nog av. Med mängder av varianter och minst lika många kaffeställen över hela världen, vilken huvudstad är mest besatt av kaffe?

Ökat intresse för take away
Hemleverans

Ökat intresse för take away

Dometic har gjort en kartläggning av svenskarnas take away-vanor i samarbete med Food & Friends. Siffrorna, som nu presenteras för första gången, visar att konsumenterna efterfrågar en förbättring i branschen.

Designa din egen G&T i sommar på Gordon’s Staycay Tour
Event

Designa din egen G&T i sommar

Gordon’s populära sommarkiosk återvänder i sommar och besöker hotspots över hela Sverige, Danmark och Norge och erbjuder en av våra mest älskade sommarcocktails med en staycation-twist.

Nu kommer Sveriges första pantbara vinförpackningar
Miljö

Nu kommer Sveriges första pantbara vinförpackningar

Att panta förpackningar via mobilen när det är dags att återvinna blir alltmer populärt hos svenska konsumenter. I början på juli 2021 kommer de första pantbara vinförpackningarna genom Bower att finnas i butik i Sverige.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.