Medvind – Den första limiterade kollektionen med klassiska regnplagg från Explorer
Foto: Altia

​Spritvarumärke släpper kollektion med klassiska regnplagg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

En hyllning till den svenska sommaren som består av en klassisk regnjacka, en vattentät bucket hat och en väska i slitstarkt regnjacketyg.

Den efterlängtade svenska sommaren är nu här med sina ljusa kvällar och sitt växlande väder som får oss att tänka tillbaka på de fina stunder vi minns. Namnet Medvind är inspirerat av Explorers skepp på etiketten, ursprungligen designad av industridesignern Sigvard Bernadotte och har varit med sedan 1958.

Regnjackan är en klassisk unisexmodell handgjord med dubbelsvetsade sömmar, som stängs lätt med tryckknappar. Vid luvan finns dessutom en justerbar dragsko. I kollektionen finner du även en handsydd allvädershatt fodrad med mjukt bomullstyg – en klassisk bucket hat som håller stilen i alla väder. För att skydda dina prylar och din picknickmat erbjuds även en slitstark väska som är lätt att bära med sig.

– De flesta svenskar längtar hela året efter sommaren, tiden då vi tar igen mycket efter en mörk och lång vinter. Men som vi alla vet innebär svensk sommar ofta ostabilt väder med regn som kommer så fort man klär sig för sommaren. Därför är vi otroligt glada att introducera Medvind – en kollektion som hyllar den svenska sommaren och gör det möjligt att njuta av den oavsett väder och vind, säger Sanna Sundin, Senior Brand Manager på Altia.

Kollektionen Medvind släpps den 2 juli 2020 och finns tillgänglig att köpa online här.

relaterat

Nya ICA-Stig avslöjas i slutet på januari
Kampanj

Nya ICA-Stig avslöjas i slutet på januari

Nästa vecka gör Loa Falkman sin sista film i rollen som ICA-Stig. Hans efterträdare avslöjas den 31 januari och varje vecka fram till dess presenteras nya ledtrådar i reklamfilmerna och i ICAs övriga kanaler.

Stöttar barer med Irish Coffee-kit
corona

Stöttar barer med Irish Coffee-kit

Den irländska whiskeyproducenten donerar Irish Coffee-kit till barer och restauranger så att deras besökare kan göra en perfekt Irish Coffee hemma.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.