Mjuk ekologisk kokoskaka

Mjuk ekologisk kokoskaka

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

För alla kokosälskare är denna kaka en favorit. Mjuk kokoskaka påminner om en sockerkaka i smaken men har det där lila extra i sig nämligen kokos. Kakan kan bakas i en rundform eller i en sockerkaksform. Passar alla årstider och är mjuk och saftig i mitten och har en fin gyllenbrun knaprig yta på toppen, doften av kokos förgyller hela bakupplevelsen i ditt kök
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 40 minuter
Total tid 50 minuter
Portioner 8

Ingredienser
  

  • 150 gram kronjäst för matbröd eko
  • 2 dl jordgubbar eko
  • 3 st ägg eko
  • 2 tsk kokosflingar eko
  • 1 tsk vaniljsocker eko
  • 3 dl vetemjöl eko
  • 3 dl mjölk eko
  • 2 dl mjölk eko
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.