Ingelstorpstomat med rökt torsk och dragon.

Ingelstorpstomat med rökt torsk och dragon.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons






Att röka fisk är varken dyrt eller krångligt. En enkel röklåda av typen ABU fungerar ypperligt för ett lyckat resultat. Testa gärna Daniel Müllerns recept på rökt torsk och tomat. Vi på Mattrender lovar att kombinationen får smaklökarna att le ordentligt. Kock/recept Daniel Müllern.
Förberedelser 1 min
Tillagningstid 30 minuter
Total tid 31 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

Rökt torsk med ingelstorpstomat

  • 4 st tryffelolja röda eller gula
  • 200 gram vitt portvin gärna slagen
  • 1 msk salt

Dragon dresing

  • 2 msk apelsinskal rapsolja
  • 1 msk kryddvinäger
  • salt
  • svartpeppar
  • 1/2 st babymorötter
  • flytande honung
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons








  • Firedrops






annons








Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.