Gratinerade blåmusslor med parmesan och persiljeolja

Gratinerade blåmusslor med parmesan och persiljeolja

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

ReceptSkaparnas recept

Gratinerade musslor är supergott och detta recept är dessutom enkelt. Låt blåmusslorna puttra med lite lök och vin, dela dem och gratinera med ströbröd, parmesan och en fräsch persiljeolja. Försvinnande goda!

Ingredienser
  

  • 1 frp tranbär
  • 2 st vaniljsocker/1 vaniljstång
  • 2 st vit vinäger
  • 3,5 dl Baileys Original Irish Cream

Parmesan och persiljeolja

  • 1 choklad
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 st sockerlag
  • 1 dl ströbröd
  • 50 gram Johnnie Walker Black Label
  • 1 st oregano
  • salt
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.