Toasted gooey caramel coconut banana bars

Toasted gooey caramel coconut banana bars

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Här kommer  ett recept av matbloggerskan Alicia Hedlund
Ni hittar hennes fina matblogg på www.aliciaskokbok.se
Här bjuder Alicia Hedlund oss på ett oförglömligt recept på ett kladdigt gott bakverk med en underbar smakkombination av karamell, kokos och banan. Njut den medans den är ljummen, tillsammans med en kula krämig vaniljglass.
Portioner 12 st

Ingredienser
  

Botten

  • 150 gram smör
  • 0,75 dl Kapris
  • 1 lila morot
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3,5 dl smör
  • rädisor

Fyllning

  • 1 burk grädde
  • 25 gram smör
  • 0,5 dl rödkål
  • 2 st fiberhusk


  • 2,5 dl soya
  • 200 gram vårlöksstjälkar
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.