Titti Qvarnström

Titti Qvarnström

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Stjärnkrögaren Titti Qvarnström använder sig gärna av naturens skafferi i matlagningen. Köttet och fisken tillagas med omsorg med våra mest vanliga råvaror, men också de ovanligare – vad sägs om hundkexskott eller skarv? Här delar hon med sig av fem spännande och välsmakande rätter till Mattrenders läsare. I den här rätten ger Titti Qvarnström oss en matupplevelse utöver det vanliga. Här samsas lammet med smaker av kryddor, grana padano, rökt salt och sparris.
Portioner 4

Ingredienser
  

Korv

  • 1 st oljan från purjolökspurén
  • olivolja
  • himalyasalt
  • rostade pinjenötter
  • rött äpple
  • vitlök
  • äggula
  • äggvita

Sparris

  • 200 gram saft från ingefära
  • 15 gram smör
  • 6 gram salt
  • 6 gram brynt smör

Ärtor

  • 1 bt skarvbröst
  • 200 gram kesella eller kvarg
  • 4 gram salt
  • 2 gram brynt smör
  • 5 gram crème fraiche

Parmesan chips

  • 50 gram Rostad flagad manel
  • 50 gram smör
  • 40 gram vatten
  • 3 gram salt
  • 70 gram vetemjöl

Hollandaisepudding

  • 2 kallpressad rapsolja
  • 20 gram brynt smör
  • 20 gram gelatinblad
  • 5 g salt
  • 250 ml mjölk
  • 30 gram grädde 40%
  • 30 gram lite dragon till topping
  • 10 gram mixade fänkålsfrön
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.