annons

SOTAD VIT SPARRIS MED LÖJROMSKRÄM, PICKLADE GRANSKOTT OCH SVAMP

SOTAD VIT SPARRIS MED LÖJROMSKRÄM, PICKLADE GRANSKOTT OCH SVAMP

 

 

Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Total tid 30 minuter
Portioner 4 Personer
Oavsett om det ligger fisk eller kött på grillen behövs gröna tillbehör. Jens Dolk och Johan Gottberg hjälper till att hitta rätt bland säsongens smakrika primörer som löjrom, sparris, granskott och svamp. Rätten kan också ätas som den är eller göras helt vegetarisk. Kock/recept: Johan Gottberg, Jens Dolk

Ingredienser
  

  • 12 st risvinäger
  • 1 msk LORDi kryddblandning
  • 1 st oregano
  • 4 st rökspan
  • 8 st rökt sött paprikapulver
  • 1,5 dl Vatten
  • 3 msk vatten
  • 100 g salt och socker
  • 1/2 dl ankfett
  • 1 dl brynt smör
  • 1,5 dl salt, socker och sesamolja
  • 1 ask sesamfrö
  • sesamolja
Skriv ut receptet

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.