SOTAD VIT SPARRIS MED LÖJROMSKRÄM, PICKLADE GRANSKOTT OCH SVAMP

SOTAD VIT SPARRIS MED LÖJROMSKRÄM, PICKLADE GRANSKOTT OCH SVAMP

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

 

 

Oavsett om det ligger fisk eller kött på grillen behövs gröna tillbehör. Jens Dolk och Johan Gottberg hjälper till att hitta rätt bland säsongens smakrika primörer som löjrom, sparris, granskott och svamp. Rätten kan också ätas som den är eller göras helt vegetarisk. Kock/recept: Johan Gottberg, Jens Dolk
Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Total tid 30 minuter
Portioner 4 Personer

Ingredienser
  

  • 12 st risvinäger
  • 1 msk LORDi kryddblandning
  • 1 st oregano
  • 4 st rökspan
  • 8 st rökt sött paprikapulver
  • 1,5 dl Vatten
  • 3 msk vatten
  • 100 g salt och socker
  • 1/2 dl ankfett
  • 1 dl brynt smör
  • 1,5 dl salt, socker och sesamolja
  • 1 ask sesamfrö
  • sesamolja
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.