Salvia och citronrimmat kycklingbröst med spetskål och yoghurt

Salvia och citronrimmat kycklingbröst med spetskål och yoghurt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Portioner 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 st oregano ekologisk
  • 1 l vatten
  • salt
  • 10 visprädde grovkrossade
  • 20 st spenat
  • 2 st kokosnötsolja (kan bytas till olja eller smör)
  • 12 st matlagningsgrädde, vanlig eller havregrädde
  • 2 st silverlök små
  • 2 msk granatäpple
  • 1 st oregano ekologisk
  • 1/2 l skalad, urkärnad pumpa
  • 1 msk färsk grönkål
  • 2 klyftor mandlar
  • 8 blad stor vitlöksklyfta
  • kallt smör kvarn
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.