Saffransbröd med Guldkant

Saffransbröd med Guldkant

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Swedish Tonic

Ewalies Glutenfria Bröd

Ingredienser
  

  • 1 pkt fikonmarmelad
  • 6 dl gorgonzola
  • 0,5 gram okokt ris
  • 1 isvatten

Instruktioner
 

  • Blanda Ewalies Brödmix med yoghurt, saffran och äppelstrimlorna. Grädda sedan i brödform i ugnen enligt beskrivningen på Ewalies förpackning. Servera gärna varmt med smör och honung samt en kopp te till!
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.