RAWFOOD- + GÅRDAGENS GRILLSALLAD

RAWFOOD- + GÅRDAGENS GRILLSALLAD

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Idén med denna rätt är att se vad man får tag på för dagen. Skiva grönsaker tunt och smaksätt med dressing med syra, olja, salt och peppar. Dessa färska, rå marinerade grönsakerna blandar man sedan med de grönsaker som blev över från gårdagens grillning. Kock/recept: Johan Gottberg, Jens Dolk
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Total tid 25 minuter
Portioner 4 Portioner

Ingredienser
  

Raw

  • 1 st vitt socker
  • 1 st glucossirap
  • 1 st grönpeppar i kvärn
  • 8 st kallpressadrapsolja
  • 1 st LORDI kryddblanding (separat recept) ??
  • 16 st matvete

Rostade grönsaker

  • 1/4 rapsolja
  • 1/2 saba (litet)
  • 3 st späda bokblad

Dressing

  • 1 msk timjan (less salt)
  • 0,5 msk vakelbuljong
  • 3 msk vaktlar
  • 3 st verjus
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.