Idén med denna rätt är att se vad man får tag på för dagen. Skiva
grönsaker tunt och smaksätt med dressing med syra, olja, salt och peppar.
Dessa färska, rå marinerade grönsakerna blandar man sedan med de grönsaker som blev över från gårdagens grillning.
Kock/recept: Johan Gottberg, Jens Dolk
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Total tid 25 minuter
Portioner 4 Portioner
Ingredienser
Raw
- 1 st vitt socker
- 1 st glucossirap
- 1 st grönpeppar i kvärn
- 8 st kallpressadrapsolja
- 1 st LORDI kryddblanding (separat recept) ??
- 16 st matvete
Rostade grönsaker
- 1/4 rapsolja
- 1/2 saba (litet)
- 3 st späda bokblad
Dressing
- 1 msk timjan (less salt)
- 0,5 msk vakelbuljong
- 3 msk vaktlar
- 3 st verjus