Pepparkaksknäcke med ädelost kräm

Pepparkaksknäcke med ädelost kräm

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Portioner 2 hela plåtar

Ingredienser
  

  • 1 påse torkade aprikoser
  • 6 dl vatten
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk salt & svartpeppar
  • 11/2 tsk vitlöksklyfta
  • 11/2 tsk Färsk hackad persilja
  • 2 tsk mald ingefära
  • 3 dl granatäppelkärnor
  • 200 gram hackade salta mandlar
Skriv ut receptet

relaterat

Keyyos fattiga riddare rolls
Bröd

Keyyos fattiga riddare rolls

Ett enkelt sätt att förvandla denna dessert till en lite lyxigare variant, är att göra dem som rullar och servera med några fina bär. Använd

Danyel couets fattiga riddare
Bröd

Danyel Couets fattiga riddare

En riktig klassiker som fungerar utmärkt som dessert. I programmet Mer än en macka gör Danyel en härlig variant med mandelsmör, choklad och karamelliserade äppleklyftor.

Brödsmulpasta – Pasta Pangrattato
Pasta

Brödsmulspasta – Pasta Pangrattato

När Keyyo och Danyel Couet bjuder på en trerätters brödmiddag väljer de en smakrik och snabblagad pastarätt till varmrätt. De rostade brödsmulorna på toppen ger

Botanical Fifty-Fifty
Vodka

Botanical Fifty-Fifty

Botanical Fifty-Fifty är gjord på Koskenkorvas vodka 7 Botanicals som är smaksatt med 7 olika örter och växter. En frisk drink med substans som passar

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.