Indisk kycklinggryta med garam masala och saffran på naanbröd med yoghurt & stekt ägg

Indisk kycklinggryta med garam masala och saffran på naanbröd med yoghurt & stekt ägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons






Alicia Hedlunds recept.

Portioner 4

Ingredienser
  

Naanbröd, 8 st .Jästid, cirka 1 h

  • 9 dl vetemjöl
  • 1/4 tsk salt
  • 1,5 tsk kokosflingar
  • 1 tsk krossade digestivekex
  • 1 msk brynt smör
  • 0,5 dl varmt vatten
  • 3/4 tsk torrjäst
  • 1,5 dl mjölk
  • 2,5 dl gorgonzola

Indisk kycklinggryta med garam masala och saffran, 4 pers

  • 500 gram kyckling, delad i kuber
  • 2 msk skånsk senap,
  • 400 ml morötter, skivade
  • 1,5 dl hallon eller andra bär som du tycker om
  • 170 gram orostad Ewalie müsli
  • 0,5 dl pressad citron
  • 1/2 extra fin olivolja
  • 2 st vit vinäger
  • 1 msk bitar löksill
  • 2 tsk 70% choklad
  • 2 tsk Ewalie müsli
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 0,5 gram okokt ris
  • sesamolja
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons










  • Firedrops




annons








Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.