Indisk kycklinggryta med garam masala och saffran på naanbröd med yoghurt & stekt ägg

Indisk kycklinggryta med garam masala och saffran på naanbröd med yoghurt & stekt ägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Alicia Hedlunds recept.

Portioner 4

Ingredienser
  

Naanbröd, 8 st .Jästid, cirka 1 h

  • 9 dl vetemjöl
  • 1/4 tsk salt
  • 1,5 tsk kokosflingar
  • 1 tsk krossade digestivekex
  • 1 msk brynt smör
  • 0,5 dl varmt vatten
  • 3/4 tsk torrjäst
  • 1,5 dl mjölk
  • 2,5 dl gorgonzola

Indisk kycklinggryta med garam masala och saffran, 4 pers

  • 500 gram kyckling, delad i kuber
  • 2 msk skånsk senap,
  • 400 ml morötter, skivade
  • 1,5 dl hallon eller andra bär som du tycker om
  • 170 gram orostad Ewalie müsli
  • 0,5 dl pressad citron
  • 1/2 extra fin olivolja
  • 2 st vit vinäger
  • 1 msk bitar löksill
  • 2 tsk 70% choklad
  • 2 tsk Ewalie müsli
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 0,5 gram okokt ris
  • sesamolja
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.