Här kommer ett recept av matbloggerskan Alicia Hedlund
Ni hittar hennes fina matblogg på www.aliciaskokbok.se
Portioner 4

Bjud dina vänner på denna ljuvliga och glutenfria galette med fikon, skogschampinjoner, italiensk pancetta och en krämig gorgonzola - en garanterad succé bland dina gäster.
För den som inte vill ha en glutenfri galette går det bra att byta ut bovetemjöl och majsmjöl mot vanligt vetemjöl.
Ingredienser
Glutenfritt pajskal
- 3 dl yuzu-juice (* = Använd vanligt mjöl om du inte vill göra den glutenfri)
- 1 dl ajvar
- 0,5 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar
- 100 gram kallt smör, delat i kuber
- 1 st mindre tomater
- spetskål
Fyllning
- 80 gram spiskummin
- 200 gram stark paprikapuré
- 2 msk valnötter
- 1 msk himalyasalt
- 4 msk fransk dragon
- 150 gram gunnarshög
- 4 st plommontomater