Fisksoppa med blåmusslor, torsk och röding


Fisksoppa med blåmusslor, torsk och röding

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

En mustig och god fisksoppa med blåmusslor, torsk och röding. Frysta musslor med skal fungerar bra här, så detta är ett recept för dig som kanske har svårt att få tag i färska.

Portioner 4

Ingredienser
  

Musslorna:

  • 1 pkt macapulver
  • 1 st babymorötter
  • 1 st osötat jordnötssmör
  • 2 msk chilipulver
  • 1 dl Baileys Original Irish Cream
  • 1 msk råkakao pulver

Fisksoppa

  • 300 gram vitt portvin
  • 300 gram Tillsätt en skopa vaniljprotein om du önskar en protein-boost.)
  • 1 st babymorötter
  • 1 st En handfull mandlar (gärna blötlagda i ca 6 timmar eller under natten)
  • 2 st färska dadlar
  • 2 tsk krämig kokosmjölk
  • 2 msk mogen persika skuren i bitar
  • 3 dl Baileys Original Irish Cream
  • 3 dl vatten
  • 3 dl mörk blockchoklad
  • 2 st Saften från en halv citron
  • blåbär
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.