annons

Fisksoppa med blåmusslor, torsk och röding


Fisksoppa med blåmusslor, torsk och röding

En mustig och god fisksoppa med blåmusslor, torsk och röding. Frysta musslor med skal fungerar bra här, så detta är ett recept för dig som kanske har svårt att få tag i färska.

Portioner 4

Ingredients
  

Musslorna:

  • 1 pkt macapulver
  • 1 st babymorötter
  • 1 st osötat jordnötssmör
  • 2 msk chilipulver
  • 1 dl Baileys Original Irish Cream
  • 1 msk råkakao pulver

Fisksoppa

  • 300 gram vitt portvin
  • 300 gram Tillsätt en skopa vaniljprotein om du önskar en protein-boost.)
  • 1 st babymorötter
  • 1 st En handfull mandlar (gärna blötlagda i ca 6 timmar eller under natten)
  • 2 st färska dadlar
  • 2 tsk krämig kokosmjölk
  • 2 msk mogen persika skuren i bitar
  • 3 dl Baileys Original Irish Cream
  • 3 dl vatten
  • 3 dl mörk blockchoklad
  • 2 st Saften från en halv citron
  • blåbär
Print Recipe

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.