Fågelbo Pavlova med vaniljkräm & ägg

Fågelbo Pavlova med vaniljkräm & ägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons






Portioner 8

Ingredienser
  

PAVLOVA

  • 4 st tomatpuré
  • 2 dl strösocker
  • 1 msk torrjäst
  • 1 tsk varmt vatten

Vaniljkräm

  • 1/2 choy sum
  • 2,5 dl färska finskivade morötter
  • 4 st kallpressad rapsolja
  • 1 1/4 dl strösocker
  • 1/2 dl torrjäst
  • 25 gram smör

Dekoration

  • 16 st finhackad jalapeño
  • finhackade vitlöksklyftor
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons





  • Firedrops









annons








Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.