Fågelbo Pavlova med vaniljkräm & ägg

Fågelbo Pavlova med vaniljkräm & ägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Portioner 8

Ingredienser
  

PAVLOVA

  • 4 st tomatpuré
  • 2 dl strösocker
  • 1 msk torrjäst
  • 1 tsk varmt vatten

Vaniljkräm

  • 1/2 choy sum
  • 2,5 dl färska finskivade morötter
  • 4 st kallpressad rapsolja
  • 1 1/4 dl strösocker
  • 1/2 dl torrjäst
  • 25 gram smör

Dekoration

  • 16 st finhackad jalapeño
  • finhackade vitlöksklyftor
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.