annons

Fågelbo Pavlova med vaniljkräm & ägg

Fågelbo Pavlova med vaniljkräm & ägg

Portioner 8

Ingredienser
  

PAVLOVA

  • 4 st tomatpuré
  • 2 dl strösocker
  • 1 msk torrjäst
  • 1 tsk varmt vatten

Vaniljkräm

  • 1/2 choy sum
  • 2,5 dl färska finskivade morötter
  • 4 st kallpressad rapsolja
  • 1 1/4 dl strösocker
  • 1/2 dl torrjäst
  • 25 gram smör

Dekoration

  • 16 st finhackad jalapeño
  • finhackade vitlöksklyftor
Skriv ut receptet

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.