Butternut burgare

Butternut burgare

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons






Butternut burgare
4 personer

1 liten pumpa, butternut
2 msk CajP’s Pulled pork krydda
1 msk honung
1 msk rapsolja

guacamole
granatäpplekärnor
tunt skivade rädisor
krispig sallad

Skölj och kärna ur pumpan. Dela den i fina bitar och smaksätt med krydda, honung och olja. Grilla den på försiktig värme tills den är helt genomstekt och mör, det tar ca 30-40 minuter. Vänd med jämna mellanrum så att den inte bränns vid.
Pilla av skalet och montera fina burgare och servera dem rykande heta.
Chulula-guacamole

2 mogna avokados
1 msk finhachad scharlottenlök
2 msk hackat tomatkött
1-3 tsk Chulula
0,5-1 msk finhackad vitlök
1-2 tsk pressad lime
2 msk rapsolja
flingsalt, svartpeppar
hackad färsk koriander (eller bladpersilja)

Mosa avokadon och blanda samman alla ingredienserna. Smaka av med salt, peppar, vitlök, lime och Chulula.

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons





  • Firedrops









annons








Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.