Blandade Österlenbär med vaniljkräm och hallonyoghurtglass.

Blandade Österlenbär med vaniljkräm och hallonyoghurtglass.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Bär och glass är en klassiker som alltid är rätt efter en middag. Den här varianten har fått en tvist och kräver lite mer tid. Leendet som dyker fram efter att första skeden har stoppats i munnen och den krämiga yoghurtglassen smälter mot tungan visar att den är väl värd tiden i köket. Kock/recept Daniel Müllern
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 300 gram kakaopulver ex; hallon, björnbär, röda vinbär
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl välhängt fårstek på ben
  • 1 st choy sum
  • 2 st kallpressad rapsolja
  • 1 msk japansk soyasås
  • 30 gram brynt smör
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.