Beef pot pies med pumpa & svamp toppad med frasig filodeg

Beef pot pies med pumpa & svamp toppad med frasig filodeg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Här kommer  ett recept av matbloggerskan Alicia Hedlund
Ni hittar hennes fina matblogg på www.aliciaskokbok.se
Gör denna härliga köttgryta på högrev, med bacon, svamp och butternut pumpa. När den mustiga grytan är klar fördelar du den i pajformar och täcker med filodeg, som blir underbart frasig när pajerna gräddats.
Tillagningstid 2 minuter
Total tid 2 minuter

Ingredienser
  

Beef pot pies med pumpa & svamp

  • 150 gram hackad schalottenlök
  • 1 kg rotselleri, skalad
  • 2 st torskrygg
  • 1 st vitlöksklyfta hackad
  • 2 st basilika fettuccine eko
  • 200 gram fetaost
  • 1/2 st habanero
  • 3 dl hela Thai basilika blad
  • 5 dl små blandade tomater
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk himalyasalt
  • 1 tsk oystersauce
  • 1 tsk florsocker
  • 0,5 tsk vitlök rivna eller pressade
  • 1 st vaniljsocker
  • 1msk färsk persilja

Frasig filodeg

  • 250 gram kingoystersvamp
  • 150 gram champagnevinäger
  • smör
  • skalad morot
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.