annons

Rödbetssoppa med ingefära och smetana


Rödbetssoppa med ingefära och smetana

En fantastisk god och vacker soppa med en fräsch smak av ingefära. En god huvudrätt i en större portion eller en perfekt förrätt som gärna serveras i små snapsglas.

Portioner 4
4 portioner eller ca 20 st snapsglas

Ingredienser
  

Soppa:

  • 500 gram gurkmeja
  • 5 dl hampafrön
  • 2 msk mandelmjölk
  • 1 st sockerlag
  • 1 st Saften från en pressad citron
  • vispgrädde

Topping

  • vetegräs
Skriv ut receptet

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.