Go Back
Tillagningstid 30 minuter
Portioner 3 portioner

Ingredienser
  

  • 400 g strimlad lårfilé vitlök & chili
  • 200 g äggnudlar
  • 3 cm ingefära fintärnad
  • 4 st salladslök tunt skivade
  • 1 st broccoli skuren i bitar
  • 100 g böngroddar
  • 3 msk ostronsås
  • 2 msk japansk soja
  • 1 tsk socker
  • 3 msk vatten

Instruktioner
 

  • Skär grönsakerna, tärna ingefäran, skiva chilin och riv vitlöken. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och spola i kallt vatten.
  • Hetta upp en stekpanna eller wok med neutral olja på medelvärme. Woka ingefäran i cirka 30 sekunder och lägg därefter i den strimlade kycklingen. Fräs i cirka 5 minuter. Tillsätt nudlarna och rör runt så de separerar. Tillsätt grönsakerna och såsen. Woka ytterligare någon minut.
  • Servera! Toppa gärna med extra chili och lite krossade rostade jordnötter.
Skriv ut receptet