Go Back
Portioner 1 drink

Ingredienser
  

  • 50 ml Tanqueray London Dry Gin granskottsinfuserad
  • 100 ml Schweppes Tonic & Pink Pepper
  • rosépepparsalt
  • 1 st citron juicen

Granskottsinfuserad gin

  • 25 ml granskott nyplockade
  • 50 ml Tanqueray London Dry Gin

Rosépepparsalt

  • 1 del himalayasalt
  • 1 del rosépeppar

Instruktioner
 

Granskottsinfuserad gin

  • Blanda granskott och gin i en burk med lock. Låt stå svalt i 24h. Sila av och häll över vätskan i en ren behållare.

Rosépepparsalt

  • Häll lika delar Himalayasalt och rosépeppar i en mortel och stöt tills kryddorna är finfördelade.

Salty Spruce

  • Häll citronjuice på ett fat och rosépepparsalt på ett annat. Ta fram ett glas och doppa kanten på glaset i citronjuicen och därefter i rosépepparsaltet, så du får en fin frostad kant. Fyll glaset med mycket is. Tillsätt granskottsinfuserad gin och toppa upp med Schweppes Tonic & Pink Pepper.
Skriv ut receptet