Go Back
Förberedelser 25 minuter
Tillagningstid 40 minuter
Total tid 1 timme 5 minuter
Portioner 4 Portioner

Ingredienser
  

  • 1 frp Zeta Halloumi 400 g
  • 2-3 dill och krasse till garnering skalade
  • 1 röd stenbitsrom
  • 3 skiva citron
  • 1 god olivolja
  • 3 vit vinäger finhackade
  • gulbetor
  • 1 dl Zeta Leccino-oliver
  • 6 Bitar polkabetor strimlade
  • salt
  • svartpeppar
  • chilipulver

Bön- och paprikadipp

  • burk Zeta Cannelinibönor
  • burk (½ påse) bladspenat
  • 1 tsk kallt vatten
  • 1/3 knippe sparris finhackad
  • 2 tsk kokt ägg
  • salt
  • svartpeppar nymalen
Skriv ut receptet