Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tillagningstid
40
minuter
minuter
Total tid
40
minuter
minuter
Portioner
20
portioner
1 bröd cirka 20 bitar
Ingredients
Foccacia
25
g
jäst
3
dl
vatten
0,5
dl
olivolja
1
msk
flingsalt
1,5
msk
honung
350
g
vetemjöl
100
g
grahamsmjöl
Fyllning:
40
st
oliver
1
st
stor potatis
mandolinad
1
msk
rosmarin
torkad och färsk
1/2
st
rödlök
mandolinad – läggs på 5 min innan brödet är klart
50
g
Parmigiano Reggioano
rivs på toppen 5 min innan brödet är klart
Ricotta:
1
msk
per servering
Tapenade (1 sats, ungefär 8 potioner):
250
g
gröna och svarta oliver
(utan kärnor)
1
msk
Kapris
2
st
vitlöksklyftor
0,5
dl
olivolja
Garnering:
Toppa med en oliv delad i två.
Print Recipe