Mattrender är inte bara en tidning, det är en redaktionell resa genom världens mest spännande smakdestinationer. Här möter du allt från småskaliga producenter och kockar med visioner, till exklusiva hotell, barer och spa-anläggningar där mat och dryck spelar huvudrollen.
Vi följer råvaran från jord till bord. Genom pressresor och unika samarbeten fördjupar vi oss i de platser där mat, dryck, kultur och tradition möts oavsett om det är en vingård i Frankrike, en tapasbar i Spanien, en lantlig gård i Italien, en fiskmarknad i Grekland, ett spa i Schweiz, ett matpalats i Dubai, en ramenbar i Tokyo, ett gårdsbryggeri på Irland, en kryddmarknad i Indien eller en kustrestaurang i Indonesien. Hos oss får du inte bara veta vad som är trendigt, du får veta varför det är relevant.
Vår plattform riktar sig till dig som arbetar med mat och dryck kockar, krögare, sommelierer, barchefer och hotellägare, men också till dig som är medveten konsument och söker efter nästa upplevelse med mening.
Vi berättar om aktörerna bakom menyerna, idéerna bakom produkterna och platserna som formar framtidens gastronomi. Varje berättelse bygger på kunskap, nyfikenhet och ett öga för detaljer. Vi delar med oss av recept, trendanalyser, restaurangtips och fördjupade reportage, alltid med kvalitet, autenticitet och passion i fokus.
Mattrender är också ett nav för samarbete. Vi arbetar nära ambassader, handelskamrar, turistorganisationer och producenter som vill nå ut till rätt målgrupper inom mat-, dryckes- och hospitalityvärlden. Genom våra reportage får produkter, platser och personer synlighet i ett relevant och engagerat sammanhang där innehållet faktiskt blir läst, delat och diskuterat.
Här möter det redaktionella hantverket den kommersiella verkligheten och tillsammans skapar vi berättelser som lyfter.
Mattrender är där mat möter mening för dig som vill upptäcka, påverka och vara en del av nästa våg av gastronomisk excellens.
Välkommen till vårt bord.
Dunia Jamil – Chefredaktör
Vem har den bästa baren? Köket? Inredningen?
Vem blandar de godaste drinkarna? Vem lagar den bästa maten, egentligen?
Vi testar mat, dryck och upplevelser från hela Världen.
Enjoy your reading och glöm inte att tipsa om just din bar, bartender, kock eller restaurang för ett reportage.
Vi sitter i Stadshagen, Kungsholmen.
Warfvingesväg 31 4 tr. 112 51 Stockholm
Ansvarig utgivare: Dunia Jamil
The Flco
Välkommen in på ett besök!
Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!
info@mattrender.se
Ansvarig utgivare: Dunia Jamil
The Flco
Warfvinges väg 4 tr. Stockholm