Go Back
Tillagningstid 50 minuter
Portioner 4 pers

Ingredienser
  

Brödet

  • st Pizzabottnar, färdiga eller eget recept 

Topping

  • st Mozzarella, riven (125 g/st) 
  • 400 g Cream cheese
  • st Klyftor vitlök, hackad 
  • 2 msk Honung
  • 1 msk  Rödvinsvinäger 
  • Salt och peppar
  • st Rödlök, tunnskivad
  • 1 pkt Pärsons Chorizo
  • 50  Ruccola, sköljda
  • msk  Rostade valnötter, grovhackade 
  • olivolja

Instruktioner
 

  • Blanda ihop mozzarella med cream cheese, vitlök, honung och vinäger, smaka av med salt och peppar.
  • Bred mozzarellasmet på pizzabotten, lägg på lökskivor och salami, och grädda i ugn på 250°C tills mozzarellasmeten smält ut och botten fått färg.
  • Ta ut och toppa med ruccola, valnötter och lite olivolja.
Skriv ut receptet