Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tillagningstid
50
minuter
minuter
Portioner
4
pers
Ingredienser
Brödet
4
st
Pizzabottnar, färdiga eller eget recept
Topping
2
st
Mozzarella, riven (125 g/st)
400
g
Cream cheese
2
st
Klyftor vitlök, hackad
2
msk
Honung
1
msk
Rödvinsvinäger
Salt och peppar
1
st
Rödlök, tunnskivad
1
pkt
Pärsons Chorizo
50
g
Ruccola, sköljda
4
msk
Rostade valnötter, grovhackade
olivolja
Instruktioner
Blanda ihop mozzarella med cream cheese, vitlök, honung och vinäger, smaka av med salt och peppar.
Bred mozzarellasmet på pizzabotten, lägg på lökskivor och salami, och grädda i ugn på 250°C tills mozzarellasmeten smält ut och botten fått färg.
Ta ut och toppa med ruccola, valnötter och lite olivolja.
Skriv ut receptet