Go Back
Förberedelser 20 minuter
Tillagningstid 1 minute
Total tid 21 minuter
Portioner 4 portioner
Efter alla grillfester under juli månad uppskattas mat som bryter av trenden. Torsk älskas av både yngre och äldre personer och om fisken dessutom får en smak av fänkålsdill och rotselleri är du snart en hjälte i köket. Kock / recept: Daniel Müllern.

Ingredienser
  

  • 400 gram Torskrygg gärna från Östersjön
  • 1 msk rapsolja
  • salt
  • flädersaft
  • 100 gram fräsk timjan
  • 100 gram grön sparris
  • 2 msk smör
  • salt
  • flädersaft
  • 1 st gröna ärtor, spritade
  • 100 gram is
  • 2 dl Mjölk
  • 3 gram rabarber
  • 1 st gröna ärtor, spritade
  • 1 st kaprisvatten
  • salt
  • flädersaft
  • kryddvinäger
  • lammfjälster
Skriv ut receptet