Go Back
Pannbakad konfektkaka med sommarblommor

Ingredients
  

  • 2 st ägg
  • 2,5 dl socker
  • 1,5 dl mjöl
  • 1,5 dl rapsolja
  • 3 msk kakao
  • 1 nypa salt
  • 1 msk hjortronsylt
  • 1/5 dl syrénblommor/fläderblommor hackade
  • Yoghurt
  • 1 st äpple
  • Harsyra
  • Ängssyra/rallarros

Instructions
 

  • Rör ihop allt och häll smeten i en stekpanna. Sätt på lock.
  • Tillaga till önskad konsistens, gärna kladdig.
  • Skaka stekpannan för att se konsistensen.
  • Stek ett äpple tills det mjuknar. Dela i två och gröp ur äppelmoset.
  • Serveras sedan med vispad yoghurt och harsyra. Garnera med ängssyra eller rallarros.
Print Recipe