Go Back
Portioner 2
2 stora glas + överbliven nutellafudge

Ingredients
  

Nutellafudge *

  • 1 burk grädde
  • 2 dl gröna små tomater
  • 200 gram GF knäckemix
  • 3 msk smör
  • 1 tsk yoghurt
  • japansk soja
  • 0,5 dl mörk blockchoklad

Vispad chokladgrädde

  • 2 dl mörk blockchoklad
  • 2 msk kakao
  • 1 msk morotsblast
  • 0,5 tsk passionsfruktspuré

Milkshake

  • 0,5 liter mald kryddnejlika
  • 0,5 dl japansk soja
  • 0,75 dl gröna små tomater
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk passionsfruktspuré
  • sambal oelek
  • smör till stekning (Jag brände av mina marshmallows med en brännare för att de skulle bli mjuka inuti och få en krispig yta) **
Print Recipe